Ο Ενρίκε πήρε "καβάντζα" ενδεκάδα από την... Κ21!

Ποδόσφαιρο
Ο Ενρίκε πήρε "καβάντζα" ενδεκάδα από την... Κ21!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράλληλη ομάδα από νέους διεθνείς παίκτες μετά τα κρούσματα κορωνοϊού του Σέρχιο Μπουσκέτς και του Ντιέγκο Γιορέντε και μέσα στην κόντρα με τον Υπουργό Υγείας...

Η κρίση του κορωνοϊού στην Εθνική Ισπανίας υποχρέωσε τον Λουίς Ενρίκε να επικαλεσθεί μια παράλληλη ομάδα, αν κάτι πάει κάτι στραβά μετά τα κρούσματα των Σέρχιο Μπουσκέτς και Ντιέγκο Γιορέντε που έχουν απομονωθεί προς το παρόν από την άλλη ομάδα.

Κι όλο αυτό μέσα στον ντόρο που έχει προκληθεί μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και της Υπουργού Υγείας της χώρας, καθώς δεν είχε θεσπίσει ως υποχρεωτικό τον εμβολιασμό.

Έτσι ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να πάρει μέτρα για να έχει πλάνο με την υπόλοιπη ομάδα και καλώντας 11 ποδοσφαιριστές από την Κ21.

Πρόκειται για τους Άλβαρο Φερνάντεθ (Ουέσκα), Όσκαρ Μινγκέθα (Μπαρτσελόνα), Μαρκ Κουκουρέγια (Χετάφε), Μπράιαν Χιλ (Εϊμπάρ), Χουάν Μιράντα (Ρεάλ Μπέτις), Γκονζάλο Βιγιάρ (Ρόμα), Πόθο (Εϊμπάρ), Μπραχίμ Ντίαθ (Μίλαν), Μαρτίν Θουβιμέντι (Σοσιεδάδ), Γιέρεμι Πίνο (Βιγιαρεάλ) και Τσάβι Πουάδο (Εσπανιόλ).

Οι 11 νεαροί θα παραμείνουν στην ισπανική πρωτεύουσα ως πιθανές επιλογές έκτακτης ανάγκης.

Το πρώτο παιχνίδι Euro 2020 της Ισπανίας είναι την επόμενη Δευτέρα, απέναντι στη Σουηδία στο La Cartuja της Σεβίλλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News