Euro 2020: «Κλείδωσαν» τα γήπεδα, εντός λίστας το Μόναχο!

Ποδόσφαιρο
Euro 2020: «Κλείδωσαν» τα γήπεδα, εντός λίστας το Μόναχο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πλάνο και οι τελικές αλλαγές από την UEFA

Τα γήπεδα και οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Euro 2020, ήταν ένας γρίφος που λύθηκε μετά τον τελικό σχεδιασμό της UEFA.

Η κατάσταση με την πανδημία έφερε κάποιες αλλαγές, με το Μόναχο να παραμένει τελικά στη λίστα.

Μετά την απόφαση του Δουβλίνου και του Μπιλμπάο να απέχουν, υπήρξε διαφοροποίηση σε σχέση με τις αρχικές αναθέσεις αγώνων.

Το «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου θα φιλοξενήσει έναν αγώνα για τους «16» στη θέση των Ιρλανδών, πράγμα που σημαίνει πως αν η Αγγλία βγει πρώτη στον όμιλό της, θα είναι… γηπεδούχος στο πρώτο νοκ άουτ.

Τα τρία ματς του πέμπτου ομίλου που θα φιλοξενούνταν στο Δουβλίνο μεταφέρονται στην Αγία Πετρούπολη, η οποία ήδη θα φιλοξενήσει τους αγώνες του δευτέρου ομίλου και έναν προημιτελικό.

Οι αγώνες που είχαν ανατεθεί στο Μπιλμπάο μεταφέρονται στη Σεβίλλη, ενώ το Μόναχο παρά τις αμφιβολίες που υπήρχαν, τελικά θα φιλοξενήσει τέσσερις αγώνες με μίνιμουμ 14.500 θεατές στις κερκίδες.

Όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για τους αγώνες που ακυρώθηκαν σε Μπιλμπάο και Δουβλίνο αυτά ακυρώνονται και θα τους επιστραφούν τα χρήματα, αλλά θα έχουν προτεραιότητα σε περίπτωση που θέλουν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια αυτά στις νέες τους έδρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News