default-image

Bενγκέρ: "Με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός"

Ποδόσφαιρο
Bενγκέρ: "Με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παιχνίδι της Τετάρτης στο Εμιρεϊτς είναι σημαντικό… για τον Ολυμπιακό, δήλωσε ο προπονητής της Αρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, εκφράζοντας παράλληλα την πίστη του ότι οι παίκτες του θα παρουσιαστούν έτοιμοι για το παιχνίδι.

«Ο Ολυμπιακός παίζει με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα του από τη Σάλκε στην πρεμιέρα. Είμαι πεπεισμένος ότι θα ανταποκριθούμε καλά στο ματς και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι», τόνισε ο Αλσατός.

Αναφερόμενος στην απουσία του από τον πάγκο, λόγω τιμωρίας από την UEFA, είπε: «Δεν είναι μειονέκτημα τον ότι δεν θα είμαι στον αγωνιστικό χώρο».

Οσον αφορά την αμυντική λειτουργία της Αρσεναλ τόνισε: «Η ομάδα αμύνεται σωστά, αλλά δουλεύουμε στις στημένες φάσεις»..

Σχετικά με τον Καθόρλα, εξέφρασε τον ενθουσιασμό όλων στην ομάδα για το καλό του ξεκίνημα, ενώ σε ερώτηση Ισπανού δημοσιογράφου για το ότι δεν παίζει στην Εθνική, απάντησε με το αφοπλιστικό: «Αν ήταν Φινλανδός, θα έπαιζε στην Εθνική Φινλανδίας!».

Εξάλλου αναφερόμενος στην ενδεκάδα που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τόνισε: «Ο Ντιαμπί είναι σίγουρα εκτός από την αναμέτρηση, ενώ ο Αρτέτα θα δοκιμάσει αύριο και θα δούμε αν θα μπορέσει να αγωνιστεί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News