default-image

Αισιόδοξος για την πρόκριση ο Τουρέ

Ποδόσφαιρο
Αισιόδοξος για την πρόκριση ο Τουρέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάγια Τουρέ μίλησε για την Μάντσεστερ Σίτι και τόνισε ότι ο αγγλικός σύλλογος θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση για την φάση των "16", παρά το γεγονός ότι στον όμιλό της υπάρχουν οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Αγιαξ.

Δεν το βάζει κάτω ο Γιάγια Τουρέ, παρά την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League. Ο άσος των "πολιτών" μίλησε πριν την αναμέτρηση της ομάδας του με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, για τη δεύτερη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και εμφανίστηκε αισιόδξος ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση για τους "16" του θεσμού.

"Θέλουμε να φτάσουμε τουλάχιστον στην επόμενη φάση. Ξέρουμε πως έχουμε περιθώρια βελτίωσης και για αυτό το λόγο είμαι βέβαιος πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Στο παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ παίζεται ένα μεγάλο μέρος της πρόκρισης. Οι Γερμανοί κέρδισαν το πρώτο ματς, συνεπώς είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε για να τους πιάσουμε στη βαθμολογία", τόνισε ο Τουρέ, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τοπρώτοπαιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης:

"Πληρώσαμε μερικές στιγμές απροσεξίας, αυτό είναι όλο. Δεν νομίζω πως φανήκαμε κατώτεροι της Ρεάλ, για αυτό λέω πως έχουμε πολλές πιθανότητες να περάσουμε".

Ερωτηθείς για το πόσο σημαντική εμπειρία είναι να κατακτά κάποιος παίκτης το Champions League, ο Τουρέ είπε: "Το να σηκώσεις αυτό το κύπελλο είναι δύσκολο, αλλά σημαντικό. Στην ομάδα υπάρχουν και άλλοι παίκτες που το έχουν καταφέρει, όπως ο Μαϊκόν και ο Μπαλοτέλι. Αυτοί ξέρουν καλά πως κάθε ματς είναι δύσκολο και πως πρέπει πάντα να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι αξιοσημείωτο".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News