default-image

Μεγάλα παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ποδόσφαιρο
Μεγάλα παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αναμετρήσεις για τους ομίλους 5 έως 8 ανοίγουν την αυλαία σήμερα της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Το «μενού» περιλαμβάνει αρκετές σπουδαίες συναντήσεις, στις οποίες δεν μπορούν να γίνουν προγνωστικά.

Στο έβδομο γκρουπ τα… βλέμματα πέφτουν στο «Ντα Λουζ», όπου η Μπενφίκα υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, ενώ στον 5ο όμιλο ξεχωρίζει το ματς της Γιουβένους με τη Σαχτάρ. Αναλυτικά:

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΣΑΧΤΑΡ: Η Γιουβέντους φιλοξενεί τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του πέμπτου ομίλου. Για τους «μπιανκονέρι» διαθέσιμος αναμένεται να είναι και πάλι ο Σιμόνε Πέπε. Στον αντίποδα, οι Ουκρανοί θα ψάξουν για την έκπληξη.

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ-ΤΣΕΛΣΙ: Οι γηπεδούχοι είναι το αουτσάιντερ, ωστόσο θα κυνηγήσουν ό, τι καλύτερο… Οι φιλοξενούμενοι είναι το… σούπερ φαβορί και ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

ΜΠΑΤΕ-ΜΠΑΓΕΡΝ: Οι Λευκορώσοι θέλουν άλλη μία υπέρβαση, μετά το «διπλό» επί της Λιλ, ενώ οι Βαυαροί είναι λογικό να επιθυμούν να πετύχουν το «2Χ2». Ο Γιουπ Χάινκες δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μάριο Γκόμεζ, Νταβίντ Αλάμπα και Άριεν Ρόμπεν.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΛΙΛ: Οι δύο ηττημένοι της πρεμιέρας κοντράρονται στο «Μεστάγια». Τον πρώτο λόγο για την επικράτηση την έχουν οι «νυχτερίδες», ωστόσο οι «λιλουά» έχουν την ποιότητα να δημιουργήσουν προβλήματα στον αντίπαλο.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ιβηρικό ντέρμπι διεξάγεται στο «Ντα Λουζ». Οι γηπεδούχοι σίγουρα θα έχουν υπέρ το δέον δύσκολο έργο απέναντι στους «μπλαουγκράνα», που φυσικά δε βλέπουν τίποτα λιγότερο από το «τρίποντο».

ΣΠΑΡΤΑΚ Μ.-ΣΕΛΤΙΚ: Οι δύο ομάδες διεκδικούν στη Μόσχα την πρώτη τους νίκη στον όμιλο σε παιχνίδι που θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα. Οι Σκοτσέζοι θα έχουν ξανά στις τάξεις τους τον Γιώργο Σαμαρά.

ΚΛΟΥΖ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Οι Ρουμάνοι θέλουν να προκαλέσουν προβλήματα στους «κόκκινους διάβολους» και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι Άγγλοι, πάντως, στοχεύουν στο «2Χ2» για να πιστοποιήσουν τον τίτλο του φαβορί στον 8ο όμιλο.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΜΠΡΑΓΚΑ: Τούρκοι και Πορτογάλοι προέρχονται από ήττα στην πρεμιέρα και φυσικά φιλοδοξούν να πάρουν τους πρώτους τους τρεις βαθμούς στο θεσμό. Σίγουρα εκτός πλάνων του Φατίχ Τερίμ είναι ο Ουιφαλούσι, ενώ αμφίβολος είναι ο Αλτιντόπ. Ο Ζοσέ Πεσέιρο δεν υπολογίζει μόνο στη βοήθεια του Καρλάο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News