default-image

Αποδεκατισμένος στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Αποδεκατισμένος στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν του έφταναν τα προβλήματα που ήδη είχε, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είδε ακόμη δύο παίκτες του να τίθενται νοκ άουτ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ στο Λονδίνο για την 2η αγωνιστική του Champions League.

Πρόκειται για τους Τάσο Παπάζογλου και Φρανσουά Μοντέστο. Ο πρώτος υπέστη εξάρθρωση αριστερής ωμοπλάτης, αλλά και τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο! Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το παιχνίδι στο Emirates, ενώ τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του από τη δράση.

Όσον αφορά τον κορσικανό αμυντικό μέσο, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Το ιατρικό επιτελείο φοβάται ότι μπορεί να πρόκειται για θλάση, αλλά ακόμα και τράβηγμα να είναι, δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με την Αρσεναλ.

Από 'κει και πέρα, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Φετφατζίδη και Φέισα, όπως και του Αμπντούν που κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και την δεδομένη απουσία του Βασίλη Τοροσίδη, αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο Ζαρντίμ θα πρέπει να ανακατέψει πολύ την τράπουλα για την προετοιμασία του αγώνα και τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Σημειώνεται ότι ο Νταβίντ Φουστέρ δεν έχει κάτι σοβαρό, ενώ ο Τζιμπούρ πιθανότατα θα είναι στη διάθεση του πορτογάλου, καθώς ο αποκλεισμός του από την αποστολή του αγώνα στο Περιστέρι ήταν περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News