default-image

Συνέχεια.. πρεμιέρας στο Champions League

Ποδόσφαιρο
Συνέχεια.. πρεμιέρας στο Champions League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόψε ακολουθεί το δεύτερο "πιάτο" της πρώτης αγωνιστικής του Champions League, που είναι εξίσου χορταστικό. Τα ματς Τσέλσι-Γιουβέντους και Μπάγερν-Βαλένθια ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα, ενώ η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Σπαρτάκ Μόσχας. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

5ος όμιλος

Η Τσέλσι ξεκινά την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της υποδεχόμενη τη Γιουβέντους, που επιστρέφει στους ομίλους μετά τη σεζόν 2009/10. Στο άλλο ματς του γκρουπ, η Σαχτάρ φιλοξενεί την πρωτάρα στους ομίλους Νόρτζελαντ.

Τσέλσι-Γιουβέντους

Σαχτάρ-Νόρτζελαντ

6ος όμιλος

Μνήμες του τελικού του 2001 ξυπνούν στο Μόναχο, όπου η Μπάγερν αντιμετωπίζει τη Βαλένθια, έντεκα χρόνια μετά τη νίκη της στα πέναλτι (5-4). Με "όπλο" την έδρα της, όπου έχει χάσει μόλις μία φορά σε 12 ματς στη φάση των ομίλων, η Λιλ φιλοξενεί την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Μπάγερν-Βαλένθια

Λιλ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

7ος όμιλος

Η Μπαρτσελόνα ξεκινά την ευρωπαϊκή της περιπέτεια υποδεχόμενη τη Σπαρτάκ Μόσχας του Ισπανού Ουνάι Έμερι χωρίς τους τραυματίες Πουγιόλ και Ινιέστα. Η Σέλτικ, χωρίς τον τραυματία Γιώργο Σαμαρά, αντιμετωπίζει την Μπενφίκα.

Σέλτικ-Μπενφίκα

Μπαρτσελόνα-Σπαρτάκ Μ.

8ος όμιλος

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκινά τη 17η συνεχή παρουσία της στους ομίλους υποδεχόμενη τη Γαλατασαράι, που επιστρέφει στα γκρουπ μετά από πενταετή απουσία. Έξι Πορτογάλους και τρεις πρώην παίκτες της αντιπάλου της θα έχει στο ρόστερ της η Κλουζ του Παντελή Καπετάνου, που δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράγκα.

Μπράγκα-Κλουζ

Μάντσεστερ Γ.-Γαλατασαράι

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News