default-image

Παπαδόπουλος: "Δεν ήθελα για αντίπαλο τον Ολυμπιακό"

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: "Δεν ήθελα για αντίπαλο τον Ολυμπιακό"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την χαρά του που επιστρέφει στην Ελλάδα εξέφρασε ο διεθνής αμυντικός της Σάλκε, Κυριάκος Παπαδόπουλος, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ενόψει της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Έλληνας άσος ευχήθηκε να περάσουν οι Σάλκε και Ολυμπιακός από τον όμιλο, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν ήθελε για αντίπαλο του τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαδόπουλου:

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: "Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω εδώ και παίζω με την ομάδα που με ανέδειξε. Τα συναισθήματά μου είναι θετικά. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό παιχνίδι χωρίς επεισόδια".

Οι εκτιμήσεις του για τον όμιλο: "Δεν θέλω να πω ποιες ομάδες έχουν το προβάδισμα. Ο όμιλος έχει ισορροπία. Ολες οι ομάδες έχουν ίδιες πιθανότητες για πρόκριση. Γιατί να μην περάσουν ο Ολυμπιακός και η Σάλκε; Μακάρι να γίνει αυτό".

Για το εάν ήθελε Ολυμπιακό για αντίπαλο: "Δεν θα ήθελα να τεθούμε αντιμέτωποι με τον Ολυμπιακό εάν γινόταν. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο όμως".

Για την εικόνα της Σάλκε στην Γερμανία: "Δεν δεχθήκαμε γκολ στο προηγούμενό μας παιχνίδι. Σε κάποια ματς δέχεσαι γκολ. Σε άλλα όχι. Εχουμε επτά πόντους στο πρωτάθλημα. Είμαστε τρίτοι. Τι άλλο να πω πάνω σε αυτό;".

Για τις σχέσεις του με έλληνες διεθνείς και πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό και το εάν μιλάει μαζί τους: "Ναι, μιλάμε. Γνωρίζω πολλούς από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Αγωνίζομαι και στην Εθνική μαζί τους. Παίζαμε μαζί. Μιλάμε διαρκώς".

Για το Γ. Καραϊσκάκης, την ατμόσφαιρα και τον κόσμο του Ολυμπιακού: "Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι από τους πιο δυνατούς στην Ευρώπη.

Υποστηρίζουν την ομάδα τους. Είναι δίπλα τους. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Σίγουρα εκείνοι θα είναι στο πλευρό της ομάδας τους".

Για την επιλογή του να μην φύγει από την Σάλκε: "Εδώ είμαστε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να μιλήσω για μένα προσωπικά".

Πηγή: sport.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News