default-image

Άλλοι πέντε στους ομίλους τους Champions League

Ποδόσφαιρο
Άλλοι πέντε στους ομίλους τους Champions League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βγήκαν χθες και τα άλλα πέντε εισιτήρια για τους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Παντελής Καπετάνος με ένα γκολ και ο Γιώργος Σαμαράς με μια ασίστ οδήγησαν την Κλουζ και την Σέλτικ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ στους επαναληπτικούς των πλέι-οφ που έγιναν χθες.

Ο Καπετάνος με μια δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Χέλσινμποργκκάνοντας το 1-0. Με το σκορ αυτό οι ρουμάνοι πήραν την πρόκριση.

Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Σαμαράς έφτιαξε το πρώτο τέρμα των σκοτσέζων που δεν δυσκολεύτηκαν με 2-0 να τσεκάρουν το εισιτήριο το οποίο κατά ένα μεγάλο βαθμό το είχαν εξασφαλίσει από το πρώτο παιχνίδι.

Στο Κίεβο η Γκλάντμπαχ έφτασε σε σημείο να προηγείται με 2-0 και ήθελε άλλο ένα τέρμα για να φέρει τα πάνω – κάτω και να πάρει αυτή το εισιτήριο. Η Ντιναμό Κιέβο όμως μείωσε σε 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ και πανηγύρισε την πρόκριση στους ομίλους…

Στην Τουρκία η Φενέρμπαχτσέ ήρθε ισόπαλη με την Σπαρτάκ Μόσχας και έμεινε εκτός παρά τα πολλά εκατομμύρια που σπατάλησε… Η ομάδα της Μόσχας με τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο της άνοιξε νωρίς το σκορ, αποκτώντας σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση, την οποία και πήρε στο τέλος.

Τέλος στη Γαλλία η Λιλ πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους αφήνοντας εκτός την Κοπεγχάγη. Για να το πετύχει αυτό όμως χρειάστηκε η παράταση για να διπλασιάσει τα τέρματά της και να πανηγυρίσει. Διαβάστε εδώ περισσότερα

Τα αποτελέσματα στους επαναληπτικούς των πλέι-οφ Τσάμπιονς Λιγκ.

Σέλτικ – Χέλσινμποργκ                                  2-0 (2-0)

Κλουζ – Βασιλεία                                             1-0 (2-1)

Ντιναμό Κιέβου – Γκλάντμπαχ                  1-2 (3-1)

Φενέρμπαχτσε – Σπαρτάκ Μόσχας         1-1 (1-2)

Λιλ – Κοπεγχάγη                                              2-0 (1-0 κ.δ.) (0-1)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News