default-image

Αναχώρησε για τη Σκοτία ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Αναχώρησε για τη Σκοτία ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναχώρησε για τη Σκοτία η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Μάδεργουελ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ που είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τρίτη 31/7.

Οι "πράσινοι" προπονήθηκαν κανονικά το πρωί και αμέσως μετά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έκανε γνωστούς τους εκλεκτούς που αναχώρησαν για το "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Εκπλήξεις δεν υπήρξαν, καθώς οι Αντρέ Πίντο και Πάπε Σο ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα και δεν συμπεριλήφθηκαν σε αυτή, όπως και ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος λόγω ίωσης δεν έκανε για δεύτερη μέρα προπόνηση. Εκτός της 20μελούς αποστολής έμειναν ακόμη οι Ιωαννίδης, Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης και Μπαρμπαρούσης.

Την αποστολή συνοδεύουν οι Κωνσταντίνου, Ελευθεράκης, Σωπήλης και Τεντζέρης, αλλά και το πρώην μέλος της διοικούσας επιτροπής κ. Χατζηνικολάου.

Το κλίμα στην ομάδα ήταν πολύ καλό με τους Σισοκό και Ζέκα να απολαμβάνουν την μουσική τους με τα χαρακτηριστικά μεγάλα ακουστικά τους, αντίθετα, ο Κοτσόλης προτίμησε να διαβάσει έναν βιβλίο. Από εκεί και πέρα αρκετά ήταν τα πηγαδάκια που είχαν σχηματιστεί.

Τοτσέ και Βελάσκες τα... έλεγαν στα ισπανικά, ενώ οι μικροί Μαυρίας, Φουρλάνος και Λαγός ήταν συνέχεια μαζί. Το δικό τους πηγαδάκι είχαν χτίσει και οι Κατσουράνης και Καρνέζης.

Μαζί με την αποστολή ταξίδεψαν και περίπου δέκα φίλοι του Παναθηναϊκού οι οποίοι δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες με τους πράσινους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News