Η Ίντερ κόντρα στη Σίτι θυμίζει τον...Ρόκι Μπαλμπόα κόντρα στον Ιβάν Ντράγκο...

Απόψεις
Η Ίντερ κόντρα στη Σίτι θυμίζει τον...Ρόκι Μπαλμπόα κόντρα στον Ιβάν Ντράγκο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξέρετε πως βλέπω προσωπικά τον αποψινό τελικό στο Champions League; Από τη μια είναι η ποδοσφαιρική...μηχανή που λέγεται Μάντσεστερ Σίτι και από την άλλη η Ίντερ που βγάζει όλο αυτό το διάστημα πάθος αλλά και συναίσθημα; Δεν είναι ακριβώς ο Δαυίδ με τον Γολιάθ! Είναι κάτι σαν τον...Ρόκι Μπαλμπόα με τον Ιβάν Ντράγκο! Αν υποτιμήσεις κάποιον σαν τον Ρόκι, τα στοιχεία που έχει, μαζί με την εμπειρία και το σημαντικότερο παρελθόν είναι ικανά να σε νικήσουν! Έτσι το βλέπω!

Η Ίντερ λοιπόν κοντράρεται με τη Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Champions League. Και εκτός από πάθος βγάζει και συναίσθημα: Με τον Ρομέλου Λουκάκου να είναι ένας εκ των παικτών που ενδέχεται να παίξουν το δικό τους ρόλο στο ματς, είτε ξεκινώντας βασικός είτε μπαίνοντας αλλαγή.

Μιλώντας στο «BT Sport», ο Βέλγος στράικερ ρωτήθηκε για τον παππού του. Για τη σχέση που είχαν οι δύο πλευρές, αλλά και το τι σημαίνει γι’ αυτόν…

Με τον Ρομέλου Λουκάκου να… σπάει on camera, λέγοντας πως είναι ο νούμερο ένα φαν του...

«Σημαίνει πολλά για μένα ο παππούς μου. Το χειρότερο είναι πως όταν κοιτάω τον μικρότερο γιο μου βλέπω εκείνον, μοιάζουν τόσο πολύ. Για μένα, ο παππούς μου ήταν ο No 1, o μεγαλύτερός μου φαν. Κάθε φορά που παίζω, είναι για εκείνον. Είναι ιδιαίτερο να φτάνει κανείς σε αυτό το σημείο, είναι για εκείνον.

Όλα τα γκολ που έχω σκοράρει είναι για εκείνον. Τού υποσχέθηκα πως θα προσέχω τη μητέρα μου όταν ήμουν 12 ετών και το έκανα. Οπότε κάθε φορά που τη βλέπω στις κερκίδες, κάθε φορά που βάζω γκολ τον κοιτάω στον ουρανό και λέω πως τα κατάφερα», υποστήριξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News