Απόψε θα φανεί αν μία...φανέλα μπορεί να κάνει την υπέρβαση!

Απόψεις
Απόψε θα φανεί αν μία...φανέλα μπορεί να κάνει την υπέρβαση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματικά μεγάλη, πραγματικά σπουδαία η αποψινή αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Champions League καθώς απόψε θα μάθουμε ποια ομάδα ουσιαστικά δεν πάει απλά στον τελικό αλλά γίνεται και το μεγάλο φαβορί για το τρόπαιο. Δεν θέλουμε να υποτιμήσουμε ούτε την Ίντερ ούτε και τη Μίλαν αλλά η λογική λέει-αν υπάρχει λογική στο ποδόσφαιρο-πως η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση από το ζευγάρι της Σίτι με τη Ρεάλ θα πάρει και την κούπα με τα μεγάλα αυτιά στο τέλος!

Απόψε συγκρούονται λοιπόν δυο διαφορετικές ομάδες και αυτό που θέλουμε να διαπιστώσουμε δεν είναι και τόσο απλό: Από τη μια έχουμε τη Σίτι και από την άλλη τη Ρεάλ. Ποια ομάδα έχει ξεκάθαρα το ειδικό βάρος, τη φανέλα και την ιστορία με το μέρος της συντριπτικά σε αυτή τη διοργάνωση; Μα αν μη τι άλλο η Ρεάλ Μαδρίτης! Ποια ομάδα είναι τα τελευταία χρόνια...ομάδα μοντέλο αλλά δεν έχει να υπερηφανεύεται για τρόπαια και μεγάλες διακρίσεις στα κύπελλα Ευρώπης; Μα φυσικά η Μάντσεστερ Σίτι! Για να δούμε λοιπόν απόψε: Η φανέλα μπορεί

να κάνει...τη διαφορά κόντρα σε καλύτερη ομάδα; Γιατί και η Μπάγερν έχει πιο βαριά φανέλα από τη Σίτι αλλά δεν τα κατάφερε αφού βλέπετε το έργο γίνεται ακόμα πιο δύσκολο κόντρα στους παίκτες του Γκουαρδιόλα σε διπλή αναμέτρηση! Αν η Ρεάλ τα καταφέρει απόψε και μάλιστα σε αγγλικό έδαφος να φύγει νικήτρια-γιατί θέλει νίκη για να πάει τελικό-ε, τότε θα μιλάμε όντως για την πιο βαριά φανέλα του κόσμου που...παίζει και μόνη της στο γήπεδο όποτε χρειάζεται!

Θυμίζουμε πως η πρώτη ματσάρα μεταξύ τους στη ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1), με τους δυο «μονομάχους» να αφήνουν ανοιχτούς... λογαριασμούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News