Μεγάλο βήμα για τα ημιτελικά η Ρεάλ, μικρότερο η Μίλαν...

Ποδόσφαιρο
Μεγάλο βήμα για τα ημιτελικά η Ρεάλ, μικρότερο η Μίλαν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλο βήμα για την παρουσία της και στον επόμενο γύρο του φετινού Champions League έκανε απόψε η Ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε με 2-0 της Τσέλσι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στο πρώτο μεταξύ τους ματς στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Ο Βινίσιους έδωσε την ασίστ στον Μπενζεμά, στο 22’, αλλά και στον Ασένσιο, που είχε μπει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα, στο 74ο λεπτό, με τους «μερένχες» να είναι ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι!

Σημαντικό ρόλο για αυτό, βέβαια, έπαιξε και η αποβολή του Τσίλγουελ με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 59’, με την αγγλική ομάδα να μην μπορεί να παίξει όπως (θα) είχε σχεδιάσει…

Η ρεβάνς των δύο ομάδων θα διεξαχθεί σε έξι ημέρες στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ενώ ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει με εκείνον του Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν Μονάχου.

*Στον ιταλικό εμφύλιο η Μίλαν έκανε απόψε το πρώτο βήμα για την τετράδα! Οι «ροσονέρι» του Στέφανο Πιόλι ήταν εξαιρετικοί, βρήκαν γκολ με τον Μπενασέρ και κράτησαν μακριά από την εστία του Μενιάν (ο οποίος όποτε χρειάστηκε επενέβη) τη Νάπολι, επικρατώντας με 1-0.

Μια νίκη που δίνει προβάδισμα πρόκρισης στους Μιλανέζους, οι οποίοι μετράνε μόλις μία ήττα σε 10 ματς (5-4-1) που έχουν δώσει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση κόντρα σε ιταλική ομάδα.

Την άλλη Τρίτη η ρεβάνς στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», εκεί όπου οι «παρτενοπέι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Ανγκισά, ο οποίος μάλλον άδικα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ θα απουσιάσει και ο Κιμ που «κιτρινίστηκε» και ήταν στο όριο καρτών!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News