Κλαμπ Μπριζ-Μπενφίκα και Ντόρτμουντ-Τσέλσι στα αποψινά παιχνίδια...

Ποδόσφαιρο
Κλαμπ Μπριζ-Μπενφίκα και Ντόρτμουντ-Τσέλσι στα αποψινά παιχνίδια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τα παιχνίδια Κλαμπ Μπριζ-Μπενφίκα (22.00-Cosmotesports3) και Ντόρτμουντ-Τσέλσι (22.00-Cosmotesports2 και MEGA) συνεχίζεται σήμερα η φάση των "16" του Champions League.

Πως έχει η κατάσταση στις ομάδες πριν από τα πρώτα ματς σε Βέλγιο και Γερμανία:

* Κλαμπ Μπριζ: Η διακοπή για το Μουντιάλ την έχει επηρεάσει στο έπακρο, καθώς δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του πρώτου γύρου βάσει των αποτελεσμάτων της. Ωστόσο στο Champions League η δουλειά έγινε και με το παραπάνω, αφού προκρίθηκε ως δεύτερη σε όμιλο με Πόρτο, Λεβερκούζεν και Ατλέτικο Μαδρίτης. Πρόκληση σαφώς τα δύο παιχνίδια με την Μπενφίκα, όπου θα προσπαθήσει να επιδείξει τον καλό της εαυτό και να επανέλθει στα σπουδαία αποτελέσματα. Νοκ άουτ ο εξτρέμ Σκοβ Όλσεν και ο επιθετικός Τζούτκλα.

*Μπενφίκα: Οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, αλλά και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπη. Εκεί που κατάφερε να τερματίσει πρώτη σε όμιλο με Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους και Μακάμπι Χάιφα και μάλιστα αήττητη με απολογισμό 4-2-0. Περαιτέρω σχέδια πρόκρισης για την ομάδα του Ρότζερ Σμιντ, που βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

*Ντόρτμουντ: Στον όμιλο έμεινε πίσω μόνο από την Μάντσεστερ Σίτι και πήρε την πρόκριση από την στιγμή που προσπέρασε τόσο την Σεβίλλη, όσο και την Κοπεγχάγη. Νοκ άουτ τέθηκε ο ταλαντούχος επιθετικός Μουκόκο, που είναι και το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα απουσίας.

*Τσέλσι: Τουλάχιστον δίνει το παρών στο Champions League και θέλει να σώσει την χρονιά, πρωτίστως με πρόκριση σε αυτή την φάση εναντίον της Ντόρτμουντ. Παραμένουν εκτός ο γκολκίπερ Μεντί, ο μέσος Καντέ, ο εξτρέμ Στέρλινγκ και ο μεσοεπιθετικός Πούλισιτς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News