CHL: Σε Παρίσι και Μιλάνο ανοίγει απόψε η φάση των «16»

Ποδόσφαιρο
CHL: Σε Παρίσι και Μιλάνο ανοίγει απόψε η φάση των «16»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλες μονομαχίες Παρί - Μπάγερν και Μίλαν – Τότεναμ με σέντρα στις 22:00

Το Champions League επιστρέφει στη δράση μετά από 3,5 μήνες, με δύο μεγάλα ζευγάρια Παρί - Μπάγερν και Μίλαν - Τότεναμ να ρίχνονται στη μάχη του πρώτου γύρου στη φάση των "16".

Οι Παριζιάνοι, που κυνηγούν το παρθενικό του Champions League θα φιλοξενήσουν στις 22:00 την Μπάγερν, με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο, αφού αποκλείστηκε από το Κύπελλο Γαλλίας μετά την ήττα από τη Μαρσέιγ, ενώ και στη Ligue 1 κόντρα στη Μονακό ηττήθηκε με 3-1.

Παρόλα αυτά, το θετικό είναι ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ επέστρεψε στην αποστολή της Παρί κι η επιθετική τριπλέτα που συνθέτουν Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ είναι διαθέσιμη.

Ο 24χρονος κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε στον αριστερό μηρό.

Από την άλλη, η Μπάγερν συνεχίζει την αήττητη πορεία της στη Bundesliga, καθώς παρέμεινε αήττητη για 19ο παιχνίδι. Στην ενδεκάδα των Βαυαρών επέστρεψε ο Κίμιχ, που εξέτισε την τιμωρία του στο ματς με την Μπόχουμ. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο Μόναχο στις 8 Μαρτίου.

Την ίδια στιγμή, η Μίλαν θα υποδεχθεί την Τότεναμ στο Σαν Σίρο και αμφότερες θα παλέψουν να κάνουν το πρώτο βήμα για το εισιτήριο που οδηγεί στους "8" της διοργάνωσης.

Οι "ροσονέρι" μέχρι πριν από τη νίκη επί της Τορίνο την Παρασκευή (10/2) μετρούσαν επτά σερί ματς δίχως νίκη και τέσσερις διαδοχικές ήττες. Ο Στέφανο Πιόλι δεν υπολογίζει στους τραυματίες Φλορέντσι και Μπενασέρ, ενώ εκτός λίστας βρίσκεται ο ανέτοιμος Ιμπραχίμοβιτς.

Η Τότεναμ γνώρισε το Σάββατο (11/2) τη συντριβή από τη Λέστερ, καθώς ηττήθηκε με 4-1, με τον Αντόνιο Κόντε να έχει γεμάτο απουσιολόγιο. Δεν υπολογίζει στους Γιορίς, Χόιμπιεργκ, Μπεντανκούρ, Σεσενιόν και Μπισουμά. Η ρεβάνς θα γίνει στις 8 Μαρτίου στο Λονδίνο.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της Τρίτης

22:00 Μίλαν - Τότεναμ / COSMOTE SPORT 3 HD

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν / COSMOTE SPORT 2 HD

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News