Τρεις ομάδες «τσέκαραν» το… εισιτήριο, ματς «θρίλερ» στο Καμπ Νου!

Ποδόσφαιρο
Τρεις ομάδες «τσέκαραν» το… εισιτήριο, ματς «θρίλερ» στο Καμπ Νου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 4η αγωνιστική στους ομίλους 1 ως 4

Τρεις ομάδες έκαναν την... πτήση για τους “16” του Champions League, εξασφαλίζοντας την πρόκριση μετά τα χθεσινά ματς της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Νάπολι και Μπάγερν Μονάχου έκαναν το “4 στα 4” σε 1o και 3o όμιλο αντίστοιχα, “κλειδώνοντας” το... εισιτήριο, το οποίο “τσέκαρε” και η Μπριζ με την εντυπωσιακή της πορεία στον 2ο όμιλο (0-0 χθες στην έδρα της Ατλέτικο).

Η Μπαρτσελόνα έμεινε... ζωντανή στο 3ο γκρουπ, ισοφαρίζοντας (3-3) την Ίντερ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι Ιταλοί, αν κρατούσαν το διπλό στο “Καμπ Νου”, θα είχαν προκριθεί από χθες, ενώ και τώρα έχουν το προβάδισμα.

“Χαμός” στον 4ο όμιλο, όπου όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά για Τότεναμ, Μαρσέιγ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Φρανκφούρτη.

Αναλυτικά η εικόνα από τα χθεσινά ματς:

1ος ΟΜΙΛΟΣ: Η Νάπολι εξασφάλισε την πρόκριση στους “16” του Champions League, συνεχίζοντας την εκπληκτική πορεία της. Η ομάδα του Σπαλέτι έκανε το “4 στα 4”, επικρατώντας χθες του Άγιαξ με 4-2.

Αποφασιστικό βήμα για να εξασφαλίσει το... εισιτήριο έκανε η Λίβερπουλ, που πέρασε σαν “σίφουνας” από την έδρα της Ρέιντζερς με το εντυπωσιακό 1-7. Η ομάδα του Κλοπ θέλει ένα βαθμό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, για να ακολουθήσει τη Νάπολι στην επόμενη φάση.

2ος ΟΜΙΛΟΣ: Η Μπριζ είναι η μεγάλη έκπληξη του γκρουπ και κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση, φεύγοντας αλώβητη από την έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης με το χθεσινό 0-0, καθώς έφτασε τους 10 βαθμούς.

Η Πόρτο πέρασε με άνετο 0-3 από την έδρα της Λεβερκούζεν, έχει πλέον 6 βαθμούς κι όλα δείχνουν ότι θα δώσει “μάχη” με την Ατλέτικο για το δεύτερο... εισιτήριο.

3ος ΟΜΙΛΟΣ: Ασυναγώνιστη ήταν από την αρχή η Μπάγερν Μονάχου στον 3ο όμιλο, που χαρακτηρίστηκε το γκρουπ της... φωτιάς. Οι Γερμανοί εξασφάλισαν την παρουσίας τους στους “16” της διοργάνωσης με διπλό στην έδρα της Πλζεν (2-4), που τους οδήγησε στο απόλυτο νικών μετά από τέσσερα ματς.

Το... θρίλερ του ομίλου όμως έγινε στο “Καμπ Νου”, όπου η Μπαρτσελόνα έμεινε... ζωντανή για την πρόκριση χάρη στο γκολ του Λεβαντόφσκι στο 92’, με το οποίο ολοκληρώθηκε το τρομερό 3-3 με την Ίντερ, που για λίγα λεπτά κρατούσε από χθες την πρόκριση. Τελικά, οι δυο τους θα κοντραριστούν μέχρι τέλους για το... εισιτήριο, με τους Ιταλούς να έχουν μετά από 4 αγωνιστικές 7 βαθμούς και οι Καταλανοί 4.

4ος ΟΜΙΛΟΣ: Εδώ γίνεται ο πραγματικός... χαμός στη “μάχη” για την πρόκριση. Η Τότεναμ είναι πλέον πρωτοπόρος με 7 βαθμούς, αφού νίκησε έστω και δύσκολα τη Φρανκφούρτη με 3-2.

Η Μαρσέιγ “έπιασε” στους 6 βαθμούς τη Σπόρτινγκ, με σπουδαίο διπλό στη Λισαβόνα (0-2), ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι στο... κόλπο για τους “16” παραμένουν όλοι (και η ουραγός Φρανκφούρτη με 4 βαθμούς αυτή τη στιγμή). 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News