Κορυφή για έναν: Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικούν απόψε το τρόπαιο!

Ποδόσφαιρο
Κορυφή για έναν: Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικούν απόψε το τρόπαιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 10 η σέντρα του μεγάλου τελικού στο Παρίσι

Έφτασε η ώρα για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού της σεζόν 2021-22.

Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε (22:00, Cosmote Sport 1 & MEGA) στον μεγάλο τελικό του Champions League.

Τα βλέμματα όλων των φίλων του ποδοσφαίρου ανά τον πλανήτη, είναι στραμμένα στο «Στάντ Ντε Φρανς» του Παρισιού, όπου οι δύο κορυφαίες ομάδες θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έχει μετατρέψει την γαλλική πρωτεύουσα στο επίκεντρο των αθλητικών γεγονότων, αφού εδώ και μέρες όλα κινούνται στους ρυθμούς της σπουδαίας αναμέτρησης.

Άγγλοι και Ισπανοί θα αναμετρηθούν για 3η φορά μεταξύ τους σε τελικό Champions League, έχοντας από μία κατάκτηση ο καθένας.

Η «βασίλισσα» έχει στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης 13 φορές στην ιστορία της και θέλει να βάλει ένα ακόμη τρόπαιο στη συλλογή της, ενώ στον αντίποδα οι «ρεντς» έχουν κατακτήσει ως τώρα 6 φορές το «ιερό δισκοπότηρο» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, αμφότερες οι δύο ομάδες είναι έτοιμες για την τελική «μάχη». Η Ρεάλ Μαδρίτης πήγε στο Παρίσι χωρίς προβλήματα και ο Κάρλο Αντσελότι μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα. Στον αντίποδα, οι Φαμπίνιο και Τιάγκο Αλκάνταρ ταξίδεψαν με την αποστολή της Λίβερπουλ, όμως προέρχονται από τραυματισμούς και ο Κλοπ δύσκολα θα ρισκάρει με την συμμετοχής τους στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News