Champions League: Στον τελικό με Λίβερπουλ η Ρεάλ Μαδρίτης

Ποδόσφαιρο
Champions League: Στον τελικό με Λίβερπουλ η Ρεάλ Μαδρίτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονιστική ανατροπή για την ομάδα του Αντσελότι και νίκη 3-1 στην παράταση επί της Σίτι

Συγκλονιστική πρόκριση στον τελικό του Champions League πήρε απόψε η Ρεάλ Μαδρίτης και είναι εκείνη που θα αγωνιστεί στις 28 Μαϊου απέναντι στη Λίβερπουλ!

Μέχρι το 90’ η Ρεάλ έχανε 0-1 μέσα στο «Μπερναμπέου» με τη Σίτι να σκοράρει με τον Μαχρέζ στο 72’ και να είναι αγκαλιά με την πρόκριση αλλά ακολούθησε μια ιστορική ανατροπή. Με δύο γκολ, στο 90’ και στο 91’ ο φοβερός Ροντρίγκο έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, εκεί όπου στα πρώτα λεπτά ο Μπενζεμά αξιοποίησε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και πετυχαίνοντας το 3-1 έστειλε την Ρεάλ στον τελικό της 28ης Μαΐου.

Εκείνη την ημερομηνία ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα στρέψει τα μάτια του στο «Σταντ Ντε Φρανς» του Παρισιού, στη μονομαχία δύο γιγάντων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για την κούπα του Champions League!

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Νάτσο, Μεντί, Μόντριτς (75’ Καμαβινγκά), Κασεμίρο (75’ Μάρκο Ασένσιο), Κρόος (68’ Ροντρίγκο), Βαλβέρδε, Μπενζεμά (105’ Θεμπάγιος), Βινίσιους

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ (72’ Ζιντσένκο), Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Σίλβα, Ρόδρι (99’ Στέρλινγκ), Ντε Μπρόινε (72’ Γκουντογκάν), Μαχρέζ (85’ Φερναντίνιο), Ζεζούς (78’ Γκρίλις), Φόντεν

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News