Στον τελικό του Champions League η Λίβερπουλ!

Ποδόσφαιρο
Στον τελικό του Champions League η Λίβερπουλ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη ανατροπή καθώς έχανε 2-0 από Βιγιαρεάλ αλλά πήρε πρόκριση με 2-3

Η Λίβερπουλ απέδειξε απόψε γιατί είναι ένα από τα κορυφαία clubs του κόσμου! Βρέθηκε να χάνει στο καυτό "Μαδριγάλ" με 2-0 από τη Βιγιαρεάλ, η οποία είχε ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά στην επανάληψη η ομάδα του Κλοπ ήταν τρομερή και έβαλε τρία γκολ!

Με σκορ 2-3 πήρε θριαμβευτική πρόκριση στον τελικό του Champions League που θα γίνει φέτος στο Παρίσι, περιμένοντας αύριο να μάθει τον αντίπαλό της που θα προκύψει από το ζευγάρι Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι.

Η Βιγιαρεάλ με τέρματα των Ντιά στο 3’ και Κοκλέν στο 41’ είχε ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα. Ο Κλοπ έριξε στο ματς τον Ντίας που αποδείχτηκε game changer και με τέρματα των Φαμπίνιο, Ντίας και Μανέ διαμορφώθηκε το 2-3 και η πρόκριση για την αγγλική ομάδα στον τελικό της 28ης Μαϊου. Μάλιστα ο Κώστας Τσιμίκας, που έπαιξε ως αλλαγή, θα έχει την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα σηκώσει το Champions League!

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρούλι, Φόιτ, Αλμπιόλ (79’ Οριέ), Τόρες, Εστουπινιάν (79’ Τρινκέρος), Λο Σέλσο, Παρέχο, Καπού, Κοκλέν, Ζεράρ Μορένο, Ντιά (81’ Αλκάθερ)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (81’ Τσιμίκας) Φαμπίνιο (84’ Μίλνερ), Κεϊτά (81’ Χέντερσον), Τιάγκο (80’ Τζόουνς), Ζότα (46’ Ντίας), Σαλάχ, Μανέ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News