Διαφήμιση του ποδοσφαίρου και Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ 4-3!

Ποδόσφαιρο
Διαφήμιση του ποδοσφαίρου και Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ 4-3!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ένα ματς διαφήμιση για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο που θέλεις να βλέπεις και να ξαναβλέπεις, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε  4-3 την Ρεάλ στο Έτιχαντ και απέκτησε (μικρό) αβαντάζ πρόκρισης στον τελικό του Champions League ενόψει της ρεβάνς στο Μπερναμπέου...

Με το "καλησπέρα" ο Μαχρέζ βρήκε τον Ντε Μπρόινε και ο Βέλγος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0). Το δεκάλεπτο έφερε...το 2-0 με Ζεσούς αλλά η Ρεάλ αντέδρασε: Ο Μπενζεμά με τρομερή εκτέλεση έκανε το 2-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου!

Στο 53' οι "πολίτες" βρήκαν το τρίτο γκολ, με τον Φερναντίνιο να βγάζει σέντρα λουκούμι από τα δεξιά και τον Φόντεν να ακολουθεί τρέιλερ τη φάση για να εκτελέσει με κεφαλιά τον Κουρτουά (3-1).

Σχεδόν με τη σέντρα όμως απάντησε ο Βινίσιους με σλάλομ και υποδειγματικό πλασέ (3-2). Παρά την ψυχρολουσία από το γκολ του Βινίσιους, η Σίτι ξαναπήρε τα ηνία και αφού έχασε στο 68' μεγάλη ευκαιρία με τον Λαπόρτ, στο 74' βρήκε το πολυπόθητο τέταρτο γκολ, με τον Μπερνάρντο Σίλβα να παίρνει τη μπάλα έξω από την περιοχή (με τον διαιτητή να έχει δώσει πλεονέκτημα σε φάουλ πάνω στον Ζιντσένκο) και με ένα ασύλληπτο σουτ να αφήνει άγαλμα τον Κουρτουά για το 4-2.

Ούτε όμως και αυτή τη φορά μπόρεσε η πρωταθλήτρια Αγγλίας να κρατήσει αυτή τη διαφορά δύο γκολ αφού προδώθηκε από τους αμυντικούς της, με τον Λαπόρτ να βρίσκει τη μπάλα με το χέρι στη μεγάλη περιοχή και στον Μπενζεμά να στήνει τη μπάλα στην άσπρη βούλα για να νικήσει με εκτέλεση αλά Πανένκα τον Έντερσον και να μειώσει σε 4-3 με το 41ο φετινό του γκολ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News