Champions League: Πέρασε και η Ρεάλ σε βραδιά με ισπανικό χρώμα

Ποδόσφαιρο
Champions League: Πέρασε και η Ρεάλ σε βραδιά με ισπανικό χρώμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τσέλσι προηγήθηκε 0-3 μέσα στο Μπερναμπέου αλλά η Ρεάλ έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα

Η Βιγαρεάλ νωρίτερα πανηγύρισε μια τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League αποκλείοντας την Μπάγερν Μονάχου και ο ισπανικός θρίαμβος συνεχίστηκε με την Ρεάλ Μαδρίτης που προκρίθηκε στην παράταση, παρότι ηττήθηκε με 2-3 από την Τσέλσι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας επικρατήσει 1-3 στο Λονδίνο, αντιμετώπισε υπεροπτικά την Τσέλσι και βρέθηκε να χάνει 0-3, με την ομάδα του Τούχελ να βάζει τρία γκολ στο Μπερναμπέου με Μάουντ, Ρούντιγκερ και Βέρνερ και να αγκαλιάζει την πρόκριση.

Το γκολ του Ροντρίγκο στο 80’ έστειλε το ματς στην παράταση, καθώς ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και στο ξεκίνημα της παράτασης μίλησε ο Μπενζεμά με την Ρεάλ με 2-3 και… γλυκιά ήττα να προκρίνεται στα ημιτελικά.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά - Καρβαχάλ, Νάτσο (88’ λ. τρ. Λούκας Βάθκεθ), Αλάμπα, Φερλάν Μεντί (78’ Μαρσέλο) - Μόντριτς, Καζεμίρο (78’ Ροντρίγκο), Κρόος (73’ Καμαβινγκά) - Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους Ζούνιορ (115’ Ντάνι Θεμπάγιος).

Τσέλσι (Τόμας Τούχελ): Εντουάρ Μεντί - Τζέιμς, Τιάγκο Σίλβα, Ρίντιγκερ, Μάρκος Αλόνσο - Λόφτους - Τσικ (106’ Σαούλ), Καντέ (99’ Ζίγιες), Κόβατσιτς (106’ Ζορζίνιο), Μάουντ - Βέρνερ (83’ λ. τρ. Πούλισικ), Χάβερτς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News