Champions League: Θηρίο η Βιγιαρεάλ, πέταξε έξω τη Μπάγερν

Ποδόσφαιρο
Champions League: Θηρίο η Βιγιαρεάλ, πέταξε έξω τη Μπάγερν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μεγάλη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης εξελίσσεται η ισπανική ομάδα

Μετά την Γιουβέντους η Βιγιαρεάλ έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από... ονόματα και απόψε απέκλεισε από το Champions League και την Μπάγερν Μονάχου!

Η Βιγιαρεάλ μετά την εντός έδρας νίκη με 1-0 στο "Μαδριγάλ", απόψε απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο Μόναχο και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης!

Το «κίτρινο υποβρύχιο» άντεξε το σφυροκόπημα στο Μόναχο και παρότι οι Βαυαοί προηγήθηκαν στο 50' με τον Λεβαντόφσκι, ισοφάρισε στο τέλος σε 1-1 την Μπάγερν, αφήνοντάς την εκτός ημιτελικών Champions League με συνολικό σκορ 2-1.

Χρυσή αλλαγή για τους Ισπανούς ο Τσουκβέζε, που μπήκε αλλαγή και ισοφάρισε στο 88’, με την ισπανική ομάδα να περιμένει να μάθει αν θα παίξει στους «4» με Λίβερπουλ ή Μπενφίκα.

Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ερναντέζ (87’ Ντέιβις), Σανέ, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Κομάν, Μίλερ, Μουσιάλα (82’ Γκνάμπρι), Λεβαντόφσκι

Βιγιαρεάλ (Ουνάι Έμερι): Ρούλι, Φόιτ, Αλμπιόλ, Τόρες, Εστουπινιάν, Λο Σέλσο, Καπού, Παρέχο, Κοκλέν (84’ Τσουκουέζε), Μορένο, Νταντζούμα (84’ Πεντράθα)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News