Champions League: Νίκη για την Μπαρτσελόνα

Ποδόσφαιρο
Champions League: Νίκη για την Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία οβίδα του Ανσού Φάτι λύτρωσε την Μπαρτσελόνα

Οι Καταλανοί κατάφεραν να βρουν δύο κολλητές νίκες με το μίνιμουμ σκορ απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου (1-0) και πλέον με 6 βαθμούς και το ματς με την Μπενφίκα στην έδρα τους, ορίζουν από μόνοι την τύχη τους, αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Όπως είναι η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να παίξει και πολύ καλύτερα. Άγγιξε το γκολ με τον Μέμφις στο 3ο λεπτό, όμως όσο περνούσε η ώρα η ομάδα του Μίρτσεα Λουτσέσκου έμπαινε όλο και περισσότερο στο ματς. 

Ο Τερ Στέγκεν είπε όχι με το πόδι σε σουτ του Ντε Πένα  (23’), ενώ ο Σαπαρένκο πέντε λεπτά αργότερα βγήκε ξανά φάτσα με τον Γερμανό τερματοφύλακα, αλλά αστόχησε εκ νέου.

Ο Ντεμπελέ επέστρεψε στα γήπεδα μετά από 125 μέρες και ο Γάλλος είχε συμμετοχή στο λυτρωτικό 0-1, που ήρθε από βολίδα του Ανσού Φάτι (70’) μετά από σέντρα του Ντεμπελέ.

Η Μπαρτσελόνα μαζεύτηκε πίσω και θα μπορούσε κάλλιστα να το πληρώσει. Οι Ουκρανοί είχαν δύο καθαρές ευκαιρίες για την ισοφάριση με Τσιγκάνκοφ (81’), Ζαμπάρνι (89’), όμως το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους στην πρώτη νίκη του υπηρεσιακού Σέρζι Μπαρχουάν στον πάγκο των μπλαουγκράνα.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Μπούστσαν, Κεντζιόρα (77’ Τιμτσίκ), Ζαμπάρνι, Σίροτα, Καραβάεφ, Σίντορτσουκ, Σαπαρένκο (81’ Σεπέλεφ), Μπουγιάλσκι (81’ Λέντνεφ), Ντε Πένα (71’ Βέρμπιτς), Τσιγκανκοφ, Χάρμας (71’ Βιτίνιο)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα, Έρικ Γκαρσία, Λενγκλέ (79’ Αραούχο), Άλμπα, Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς, Νίκο, Γκάβι (65’ Ντεμπελέ), Ντεπάι, Φάτι (87’ Μπαλντέ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News