Champions League: Χάτ τρίκ ο Λεβαντόφσκι

Ποδόσφαιρο
Champions League: Χάτ τρίκ ο Λεβαντόφσκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μπενφίκα άντεξε 26 λεπτά με το μηδέν πίσω χάρη στις επεμβάσεις του Βλαχοδήμου, είδε το VAR να της στερεί το 0-1 σε γκολ του Λούκας Βερίσιμο, όμως κάπου εκεί άρχισε να βλέπει… αστεράκια.

Από τα ζογκλερικά του Κομάν και την σέντρα ακριβείας, ο Λεβαντόφσκι έκανε το 1-0 (26’), ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Πολωνός σέρβιρε στον Γκνάμπρι, ο οποίος με φανταστικό τακουνάκι διπλασίασε τα τέρματα των Βαυαρών (32’, 2-0).

Το πρόβλημα της Μπάγερν στις αμυντικές στατικές φάσεις επιβεβαιώθηκε με το 2-1 από τον Λοβάτο (38’), με τον Βλαχδοδήμο να μπλοκάρει σταθερά πέναλτι του Λέβα στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Η Μπάγερν Μονάχου χάιδεψε λίγο το γκάζι στο ξεκίνημα της επανάληψης και το σκορ… απογειώθηκε. Πρώτα ο Σανέ με υπέροχο βολέ έκανε το 3-1 (49’), ενώ λίγο αργότερα σέρβιρε το τέταρτο τέρμα στον Λεβαντόφσκι (61’, 4-1).

Ο Νάγκελσμαν άδειασε τον πάγκο του και το πόδι από το γκάζι σηκώθηκε, με τους αετούς να μειώνουν σε 4-2 με τον Ντάρβιν Νούνιες (74’), όμως ως εκεί. Μία τιμητική ήττα ήταν το περισσότερο που μπορούσε να πάρει η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς, που δέχθηκε και πέμπτο γκολ στο 84ο λεπτό, αφού ο Λεβαντόφσκι είχε βάλει σκοπό να γιορτάσει τις 100 συμμετοχές του με ένα χατ-τρικ, κάτι που κατάφερε μετά από ασίστ του Νόιερ (!) για το τελικό 5-2.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Παβάρ, Νιανζού, Ουπαμεκανό, Ντέιβις (64’ Ρίτσαρντς), Κίμιχ (72’ Σάμπιτσερ), Γκορέτσκα, Σανέ (72’ Μίλερ), Κομάν (64’ Μουσιάλα), Γκνάμπρι, Λεβαντόφσκι.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Ζιλμπέρτο, Λούκας Βερίσιμο, Βερτόνχεν, Μοράτο, Ζοάο Μάριο (77’ Πάουλο Μπερνάρντο), Μεϊτέ, Γκριμάλντο (77’ Γκονσάλο Ράμος), Πίτσι (64’ Ράφα Σίλβα), Εβέρτον (64’ Γκονσάλβες), Γιάρεμτσουκ (64’ Νούνιες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News