Champions League: Ξεχωρίζει απόψε το Γιουβέντους- Τσέλσι

Αθλητισμός
Champions League: Ξεχωρίζει απόψε το Γιουβέντους- Τσέλσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζεται η 2η αγωνιστική στη φάση των ομίλων…

Το Champions League συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και το βράδυ της Τετάρτης (29/09) αναμένεται να μας χαρίσει ξανά μοναδικές στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας.

Δίχως αμφιβολία από πλευράς ονομάτων το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Τσέλσι. Οι δύο ομάδες μπήκαν με το δεξί στους ομίλους και θα έχουν την ευκαιρία μία από τις δύο να πάρει προβάδισμα για την πρωτιά. Για τον ίδιο όμιλο η Ζενίτ φιλοξενεί την Μάλμε με την νικήτρια να παίρνει προβάδισμα για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία.

Για τον 5ο όμιλο η Μπάγερν φιλοξενεί την Ντινάμο Κιέβου και θέλει να δώσει συνέχεια στο 3-0 της πρεμιέρας απέναντι στην Μπαρτελόνα. Την ίδια ώρα οι Καταλανοί θα αντιμετωπίσουν στην Πορτογαλία την Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου η οποία είναι ικανή να τους βάλει δύσκολα.

Οι όμιλοι της φωτιάς

Στους άλλους δύο ομίλους της ημέρας έχουμε αναμετρήσεις που μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας έχουν αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον.

Για τον έκτο όμιλο η Αταλάντα μετά την ισοπαλία κόντρα στη Βιγιαρεάλ φιλοξενεί την Γιουνγκ Μπόις η οποία έκανε την έκπληξη της πρεμιέρας νικώντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έτσι, οι κόκκινοι διάβολοι δεν έχουν περιθώρια για νέο στραβοπάτημα και φιλοξενούν την Βιγιαρεάλ.

Τέλος, για τον έβδομο όμιλο έχουμε τέσσερις ομάδες που αναζητούν την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση αφού τα ματς της πρεμιέρας έληξαν ισόπαλα.

Στη Γερμανία η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται τη Σεβίλλη, ενώ στην Αυστρία η Ζάλτσμπουργκ θα παίξει με τη Λιλ σε δύο αναμετρήσεις ανοικτές σε όλα τα αποτελέσματα.

Πέμπτος όμιλος

Τα αποτελέσματα- 1η αγωνιστική

Ντινάμο Κιέβου - Μπενφίκα 0-0

Μπαρτσελόνα - Μπάγερν 0-3

Τρέχουσα αγωνιστική 29/9

22.00 Μπενφίκα - Μπαρτσελόνα / COSMOTE SPORT5HD

22.00 Μπάγερν Μονάχου - Ντινάμο Κιέβου / COSMOTE SPORT8HD

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News