Ολυμπιακός: Αποστολή πρόκρισης κόντρα στη Λουντογκόρετς

Ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός: Αποστολή πρόκρισης κόντρα στη Λουντογκόρετς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν στη Βουλγαρία στη ρεβάνς του 1-1 του Καραϊσκάκη

Βραδιά ευρωπαϊκής ρεβάνς είναι η αποψινή για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» μετά το εντός έδρας 1-1 με τη Λουντογκόρετς, να αγωνίζεται στις 21:00 στη Βουλγαρία (Mega, Novasports 2), κυνηγώντας την 11η συνεχόμενη πρόκριση σε ευρωπαϊκά προκριματικά, με το βλέμμα στα playoffs του Champions League.

Εκεί όπου θα περιμένει μία εκ των Ρέιντζερς ή Μάλμε, με την ομάδα που θα αποκλειστεί να συνεχίζει στο Europa League, κόντρα σε μία εκ των Λίνκολν ή Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η αναμέτρηση θα είναι sold out, με το μισό γήπεδο της Λουντογκόρετς (περίπου 5.000 οπαδοί) να γεμίζει ελέω των περιορισμών λόγω κορωνοϊού.

Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται από χθες στη Βουλγαρία, με τη βασική ενδεκάδα να απαρτίζεται, κατά πάσα πιθανότητα, από τους Τζολάκη, Ανδρούτσο, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Μασούρα, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Βατσλίκ, Καραργύρης, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Αγκιμπού Καμαρά, Κούντε, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Ονιεκουρού και Χασάν. Εκτός έμεινε μόνο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται για τέτοιου είδους ματς από τον Μαρτίνς.

Υπενθυμίζεται πως ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ έχει καταργηθεί, συνεπώς σε οποιαδήποτε ισοπαλία θα έχουμε παράταση.

Θυμηθείτε πώς είχε διαμορφωθεί το 1-1 του πρώτου αγώνα:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News