CHL: Οι αποστολές Μαν.Σίτι και Τσέλσι για τον τελικό

Ποδόσφαιρο
CHL: Οι αποστολές Μαν.Σίτι και Τσέλσι για τον τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δύο ομάδες βρίσκονται λίγες ώρες πριν τον εμφύλιο χωρίς αγωνιστικά προβλήματα

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Τσέλσι το Σάββατο (29/5, 22:00, ΕΡΤ 1, Cosmote Sport 1HD) στον τελικό του Champions League που θα πραγματοποιηθεί στο Ντραγκάο του Οπόρτο, με τις δύο ομάδες να παρατάσσονται στον εμφύλιο με όλα τους τα όπλα.

Οι πολίτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του. Η αποστολή θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία δίχως προβλήματα, με τον Ισπανό τεχνικό να έχει όλα του τα "όπλα" στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Αναλυτικά η αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι: Γουόκερ, Ντίας, Στόουνς, Ακέ, Στέρλινγκ, Γκαμπριέλ Ζεσούς, Αγουέρο, Ζιντσένκο, Στέφεν, Λαπόρτ, Ροντρίγκο, Ντε Μπράινε, Μπερνάρντο Σίλβα, Φεράν Τόρες, Μεντί, Φερναντίνιο, Μαχρέζ, Κανσέλο, Έντερσον, Κάρσον, Φόντεν, Γκαρσία, Τράφορντ.

Από πλευράς Τσέλσι, ο Τόμας Τούχελ βλέπει με ικανοποίηση δύο επιστροφές στα αγωνιστικά του πλάνα. Ο Καντέ και ο Μεντί επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και έτσι βρίσκονται κανονικά στην αποστολή της Τσέλσι.

Αναλυτικά η αποστολή: Κεπά, Ρούντιγκερ, Αλόνσο, Κρίστενσεν, Ζορζίνιο, Τιάγκο Σίλβα, Καντέ, Έιμπραχαμ, Πούλισικ, Βέρνερ, Καμπαγιέρο, Ζουμά, Μεντί, Κόβατσιτς, Ζιρού, Μάουντ, Χάντσον-Οντόι, Τσίλγουελ, Ζίγιες, Γκίλμουρ, Τζέιμς, Αθπιλικουέτα, Χάβερτς, Έμερσον, Αντζορίν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News