CHL: Πανάξια τελικό η Σίτι, 2-0 την Παρί Σ.Ζ.

Ποδόσφαιρο
CHL: Πανάξια τελικό η Σίτι, 2-0 την Παρί Σ.Ζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεστή και σοβαρή εμφάνιση οι «πολίτες», περιμένουν απόψε αντίπαλο από το Τσέλσι-Ρεάλ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Μάντσεστερ Σίτι θα αγωνιστεί σε τελικό Champions League μετά την πανάξια πρόκρισή της, επικρατώντας με 2-0 της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο αντίπαλος για τους «πολίτες» στον τελικό της 29ης Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη θα προκύψει απόψε το βράδυ, με Τσέλσι και Ρεάλ στις 22:00 (Cosmotesport1) να διεκδικούν το δεύτερο εισιτήριο, στη ρεβάνς του 1-1 της Μαδρίτης.

Η Σίτι έκανε χθες μια μεστή και σοβαρή εμφάνιση, έχοντας για πρωταγωνιστική τον Μαχρέζ που πέτυχε και τα δύο γκολ, αλλά για κορυφαίο τον εκπληκτικό Ρούμπεν Ντίαζ στην άμυνα!

Το 1-2 του πρώτου αγώνα της έδινε σαφές πλεονέκτημα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία είχε και μια τεράστια απουσία: Ο Κίλιαν Εμπαπέ έμεινε στον πάγκο λόγω τραυματισμού και αποδείχτηκε ότι είναι αναντικατάστατος, αφού ουδέποτε η επίθεση των Γάλλων μπήκε στο κλίμα του αγώνα και τους αμυντικούς της Σίτι να «καταπίνουν» κάθε ενέργεια…

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Π. Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ρούμπεν Ντίαζ, Ζιντσένκο, Φερναντίνιο, Γκιντογάν, Μπερνάντο Σίλβα (82’ Στέρλινγκ), Φόντεν (85’ Αγουέρο), Ντε Μπρόινε (82’ Γκάμπριελ Ζέσους), Μαχρέζ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Μ. Ποτσετίνο): Νάβας, Φλορέντσι (75’ Νταγκμπά), Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Ντιαλό (83’ Μπάκερ), Παρέδες (75’ Ντανίλο), Ερέρα (62’ Ντράξλερ), Βεράτι, Ντι Μαρία, Νεϊμάρ, Ικάρντι (62’ Μόιζε Κιν)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News