Ανοιχτοί… λογαριασμοί: Ρεάλ και Τσέλσι έμειναν στο 1-1 στη Μαδρίτη

Ποδόσφαιρο
Ανοιχτοί… λογαριασμοί: Ρεάλ και Τσέλσι έμειναν στο 1-1 στη Μαδρίτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρόκριση θα κριθεί στις 5 Μαΐου στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι… αλληλοεξουδετερώθηκαν και θα «λύσουν» τις διαφορές τους στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Η σημερινή ισοπαλία 1-1 στην ισπανική πρωτεύουσα, αφήνει… ανοιχτούς λογαριασμούς και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του Λονδίνου.

Το εκτός έδρας γκολ είναι σημαντικό για την αγγλική ομάδα (ειδικά ψυχολογικά), με τους «μερένχες» να έχουν τη δυναμική για… ανατροπή των δεδομένων.

Οι Λονδρέζοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν μόλις στο 10’, όταν ο Κουρτουά έβγαλε με τα πόδια το σουτ που επιχείρησε εξ επαφής ο Βέρνερ! Τέσσερα λεπτά αργότερα οι «μπλε» στάθηκαν πιο εύστοχοι, με τον Πούλισικ να αποφεύγει τον Βέλγο τερματοφύλακα και να ανοίγει το σκορ, τιμωρώντας τα λάθη της άμυνας των Μαδριλένων.

Οι γηπεδούχοι άργησαν να συνέλθουν αλλά όταν το έπραξαν, άγγιξαν άμεσα το γκολ, με τον μακρινό σουτ του Μπενζεμά στο 23’ να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του Μεντί και ακολούθως άουτ.

Ο Μάουντ είχε μία καλή στιγμή με σουτ που πέρασε άουτ στο 26’, ωστόσο τρία λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση για τη «βασίλισσα». Σκόρερ ο Μπενζεμά, που με... βολίδα μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσα.

Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο ήταν πολύ πιο «μαζεμένο», με το τερέν να είναι πλέον πιο βαρύ από την καταρρακτώδη βροχή και τις δύο ομάδες να δείχνουν να βολεύονται όσο περνούσε η ώρα με την ισοπαλία.

Οι αλλαγές των δύο προπονητών δεν έφεραν κάποια αλλαγή, με το ματς να... κάθεται στο 1-1 και τους «μπλε» να διατηρούνται κάτι παραπάνω από ζωντανοί για την πρόκριση.

Παραμένουν δε αήττητοι σε τέσσερα ματς απέναντι στη «βασίλισσα», όπως και ο Τούχελ - σε πέντε αγώνες με τους Ισπανούς.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζιντεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Καρβαχάλ (77' Οντριοθόλα), Μιλιτάο, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο (77' Ασένσιο), Μόντριτς, Κρος, Κασεμίρο, Βινίσιους (65' Αζάρ), Μπενζεμά (93' Ροντρίγκο).

ΤΣΕΛΣΙ (Τόμας Τούχελ): Μεντί, Κρίστενσεν, Τιάγκο Σίλβα, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα (66' Τζέιμς), Καντέ, Ζορζίνιο, Τσίλγουελ, Μάουντ, Πούλισικ (66' Ζιγές), Βέρνερ (66' Χάβερτς).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News