CHL: Φαβορί στις αποψινές ρεβάνς Ρεάλ και Σίτι

Ποδόσφαιρο
 CHL: Φαβορί στις αποψινές ρεβάνς Ρεάλ και Σίτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι περιμένουν να μάθουν τις αντιπάλους τους στα ημιτελικά

Ρεβάνς απόψε για Λίβερπουλ-Ρεαλ και Ντόρτμουντ-Μάντσεστερ Σίτι με τη «βασίλισσα» και τους «Πολίτες» να έχουν πάρει από τα πρώτα παιχνίδια το προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Τσέλσι περιμένουν από το βράδυ της Τρίτης τα... ταίρια τους στους ημιτελικούς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.  Μάλιστα ήδη είναι γνωστή η κλήρωση στα ημιτελικά, με τους Παριζιάνους να αντιμετωπίζουν το νικητή του Ντόρτμουντ-Σίτι και τους Λονδρέζους το νικητή από το Λίβερπουλ-Ρεάλ.

Στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί τη Ρεάλ προσπαθώντας να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 της Μαδρίτης. Ο Κλοπ δεν έχει ξανά στη διάθεσή του τους γνωστούς απόντες, Μάτιπ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Χέντερσον και Οριγκί, αμφίβολος είναι ο Τζόουνς και «παίζεται» μια θέση στην ενδεκάδα μεταξύ των Ζότα και Φιρμίνο.

Η Ρεάλ νίκησε την περασμένη εβδομάδα τη Λίβερπουλ και ακολούθως και τη Μπαρτσελόνα στο clasico του ισπανικού πρωταθλήματος. Έχει το... μομέντουμ και θέλει να «σφραγίσει» την πρόκριση στα ημιτελικά καθώς τις δύο προηγούμενες χρονιές έμεινε εκτός ήδη από την φάση των «16».

Η Ντόρτμουντ θα προσπαθήσει για την έκπληξη ωστόσο έχει πολύ δύσκολο έργο μετά την ήττα της με 2-1 στο Μάντσεστερ. Από την άλλη στη Σίτι υπάρχει κι ένα έξτρα κίνητρο. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχει καταφέρει, στην ως τώρα θητεία του στους «Πολίτες» να τους οδηγήσει στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτός είναι πια ο μεγάλος στόχος του.

Το πρόγραμμα:

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00-Cosmotesport1)

Ντόρτμουντ-Μάντσεστερ Σίτι (22:00-Cosmotesport2)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News