Champions League: Βλέπουν πρόκριση Ρεάλ και Σίτι

Ποδόσφαιρο
Champions League: Βλέπουν πρόκριση Ρεάλ και Σίτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπουδαία διπλά για Ρεάλ (0-1 την Αταλάντα) και Μαν. Σίτι (0-2 την Γκλάντμπαχ)

Τα φαβορί επικράτησαν στα αποψινά παιχνίδια των «16» του Champions League και έχουν ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο ενόψει των ρεβάνς για πρόκριση στην προημιτελική φάση. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης έστω και με γκολ στα τελευταία λεπτά νίκησε 0-1 την Αταλάντα στο Μπέργκαμο ενώ επιβάλλοντας την ανωτερότητά της η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 0-2 τη Γκλάντμπαχ σε παιχνίδι που έγινε στη Βουδαπέστη λόγω απόφασης της UEFA για τον COVID.

Στο Μπέργκαμο, η Αταλάντα έμεινε από νωρίς με 10 παίκτες, με τον Φράουλερ να ανατρέπει τον Μεντί και να βλέπει την κόκκινη κάρτα παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Παίζοντας με παίκτη παραπάνω η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ξεκάθαρα το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και η πίεσή της καρποφόρησε έστω και αργά, με τον Μεντί στο 86’ με όμορφο σουτ να κάνει το 0-1 και το Γάλλο μπακ να αναδεικνύεται σε πρόσωπο του αγώνα για την ομάδα του.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Σίτι μπήκε αποφασισμένη απέναντι στη Γκλάντμπαχ, με τον Μπερνάρντο Σίλβα στο 29’ να κάνει το 0-1 και τον Γκαμπριέλ Ζεσούς στο 65’ να «κλειδώνει» τη νίκη για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News