Περίπατος Μπάγερν με νέο ρεκόρ Λεβαντόφσκι και προβάδισμα της Τσέλσι

Ποδόσφαιρο
Περίπατος Μπάγερν με νέο ρεκόρ Λεβαντόφσκι και προβάδισμα της Τσέλσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Βαυαροί επικράτησαν 1-4 της Λάτσιο στο Ολίμπικο ενώ οι Λονδρέζοι 0-1 της Ατλέτικο στο Βουκουρέστι...

Με ένα ψαλιδάκι του Ζιρού στο 71΄και γκολ που μέτρησε έστω και με καθυστέρηση (με VAR), η Τσέλσι πήρε προβάδισμα πρόκρισης χθες στο Βουκουρέστι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης...

*To άλλο ματς της χθεσινής βραδιάς ήταν περίπατος της Μπάγερν και πρόκριση της ουσιαστικά από χθες στα προημιτελικά του Champions League ! Οι Βαυαροί συνέτριψαν (1-4) τη Λάτσιο στη Ρώμη. Στο 49' ο Κορέα απλά μείωσε σε για τη Λάτσιο. Στο 9' ο Λεβαντόβσκι, στο 24' ο νεαρός Μουσιάλα, στο 42' ο Σανέ και στο 47' με αυτογκολ του Ατσέρμπι τα γκολ της Μπάγερν.

*Από χθες ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι 3ος σκόρερ στο Champions League με 72 γκολ.

Και απόψε όμως έχουμε δύο αρκετά δυνατά ματς. Και αν στο ζευγάρι Γκλάντμπαχ-Μάντσεστερ Σίτι η αγγλική ομάδα θεωρείται φαβορί για την πρόκριση, στο ζευγάρι Αταλάντα-Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να είμαστε κατηγορηματικοί!

Η 1η αγωνιστική της φάσης των "16" συνεχίζεται λοιπόν απόψε και οι Ιταλοί που πέρυσι ήταν η "έκπληξη" της διοργάνωσης, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά, θα προσπαθήσουν να κάνουν ακόμα μία ανατροπή, αποκλείοντας τη Ρεάλ του Ζιντάν. O αγώνας θα μεταδοθεί στις 22.00, ταυτόχρονα από το COSMOTE SPORT 2HD και το COSMOTE SPORT 4K της νέας COSMOTE TV.

* Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Σίτι ταξιδεύει στην Ουγγαρία, για να αντιμετωπίσει την Γκλάντμπαχ (COSMOTE SPORT 1HD) που αναγκάζεται να μην αγωνιστεί στη χώρα της και πάει εκτός Γερμανίας...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News