Σεβίλλη-Ντόρτμουντ 2-3: Φόβος και… τρόμος ο Χάαλαντ

Ποδόσφαιρο
Σεβίλλη-Ντόρτμουντ 2-3: Φόβος και… τρόμος ο Χάαλαντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Γερμανοί έφυγαν με το διπλό και πήραν προβάδισμα πρόκρισης

Η Ντόρτμουντ πήρε σπουδαία νίκη 2-3 στην Ανδαλουσία απέναντι στην Σεβίλλη και από το πρώτο ματς έγινε το αφεντικό για την πρόκριση στους «8» του Champions League. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Γερμανούς ήταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ, με το Νορβηγό να σημειώνει δύο γκολ και να είναι μόνιμος κίνδυνος για την εστία της Σεβίλλης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο 7’ με τον Σούσο αλλά πριν ολοκληρωθεί το α’ ημίχρονο η Ντόρτμουντ το γύρισε 1-3. Ισοφάρισε στο 19’ ο Ντάχουντ και στη συνέχεια έβαλε δυο γκολ ο εντυπωσιακός Χάαλαντ. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να διαχειριστούν το προβάδισμα αλλά μετά το 75’ δέχτηκαν πίεση. Η Σεβίλλη είχε δοκάρι αρχικά με τον Ροντρίγκεθ και μείωσε στο τελικό 2-3 στο 84’ με σκόρερ τον Ντε Γιονγκ.

ΣΕΒΙΛΛΗ (Τζούλεν Λοπετέγκι): Μπόνο, Χεσούς Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Εσκουδέρο, Χορδάν (72’ Ροντρίγκεθ), Φερνάντο, Ράκιτιτς (46’ Γκούντελι), Σούσο (59’ Ντε Γιονγκ), Πάπου Γκόμες (59’ Τόρες), Εν-Νεσίρι (59’ Μουνίρ).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Έντιν Τέρζιτς): Χιτς, Μπάουθα, Ακάντζι, Χούμελς, Γκερέιρο (76’ Πάσλακ), Ντάχουντ, Τζαν, Μπέλιγχαμ, Ρόις (79’ Μπραντ), Σάντσο, Χάαλαντ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News