Πόρτο-Γιουβέντους και Σεβίλλη-Ντόρτμουντ στο σημερινό πρόγραμμα

Ποδόσφαιρο
Πόρτο-Γιουβέντους και Σεβίλλη-Ντόρτμουντ στο σημερινό πρόγραμμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζεται με τα παιχνίδια της δεύτερης μέρας η φάση των "16"...

Με δυο ακόμα αναμετρήσεις σε Πορτογαλία και Ισπανία συνεχίζεται σήμερα η φάση των «16» του Champions League.

Στο «Ντραγκάο» η Πόρτο φιλοξενεί την Γιουβέντους, με την παρέα του Ρονάλντο να είναι το φαβορί και να θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης με ένα θετικό αποτέλεσμα στο Οπόρτο.

Ο κεντρικός αμυντικός, Λεονάρντο Μπονούτσι, που είναι τραυματίας και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, δεν θα αγωνιστούν απόψε για τους «μπιανκονέρι», όπως δήλωσε ο Αντρέα Πίρλο. Αυτές οι δύο απουσίες έρχονται να προστεθούν στον τραυματισμό του Κολομβιανού Χουάν Κουαδράρο. Ο Ουαλός μέσος, Άαρον Ράμσεϊ, που έμεινε εκτός τις δύο τελευταίες εβδομάδες λόγω μυικών προβλημάτων, επανέρχεται στην αποστολή της ομάδας του Τορίνο.

Δυνατό είναι το ζευγάρι Σεβίλλη-Ντόρτμουντ, με τους Ανδαλουσιάνους να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, όπως δείχνουν με την πορεία τους στο πρωτάθλημα (είναι στην 4η θέση) ενώ βλέπουν και τελικό στο Copa Del Ray μετά την επικράτησή τους με 2-0 απέναντι στην Μπαρτσελόνα στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση. Από την άλλη πλευρά η γερμανική ομάδα δεν βρίσκεται σε φόρμα όμως ελπίζουν ότι ο Χάαλαντ θα τους οδηγήσει σε μια επιτυχημένη ευρωπαϊκή πορεία στο Champions League.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News