Μπαρτσελόνα- Παρί απόψε για τους "16" του Champions League

Ποδόσφαιρο
Μπαρτσελόνα- Παρί απόψε για τους "16" του Champions League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστρέφει η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με την Λίβερπουλ να υποδέχεται τη Λειψία...

Η ποδοσφαιρική… μαγεία του Champions League επιστρέφει, καθώς από σήμερα ξεκινούν οι αγώνες για την φάση των «16» της κορυφαίας διοργάνωσης.

Με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις, ανοίγει η «αυλαία», με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ δύσκολο έργο έχει η Λίβερπουλ κόντρα στη Λειψία.

Η σέντρα έχει οριστεί στις 10 το βράδυ, ενώ οι τέσσερις «μονομάχοι» θα δώσουν τα πάντα για ένα σκορ πρόκρισης, ενόψει των ρεβάνς στις 10 Μαρτίου.

Στο «Καμπ Νου» (Cosmote Sport 2) θα γίνει ένα από τα ντέρμπι αυτής της φάσης, με την Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει την Παρί Σεν Ζερμέν. Για τους Καταλανούς, ο Κουμαν δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αραούχο, Σέρχι Ρομπέρτο, Κουτίνιο και Φατί. Επίσης, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των τα Πικέ και Μπρεϊθγουέιτ.

Στην αντίπερα όχθη, οι μεγάλες απουσίες των Παριζιάνων, είναι οι Νεϊμάρ και Ντι Μαρία. Πρόκειται για δύο σημαντικά «όπλα» στην επίθεση, για την ομάδα του Ποτσετσίνο, που έχει δύο ακόμη… ερωτηματικά της τελευταίας στιγμής με τους Βεράτι και Ραφίνια.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Λιβέρπουλ θα φιλοξενηθεί από την Λειψία (Cosmote Sport 1), στο γήπεδο «Φέρεντς Πούσκας» στη Βουδαπέστη. Η απαγόρευση πτήσεων από την Αγγλία προς τη Γερμανία λόγω κορωνοϊού, οδήγησε τον αγώνα σε ουδέτερη έδρα.

Οι τυπικά γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τους τραυματίες Χένριξ και Λάιμερ, ενώ αμφίβολος είναι ο Φόρσμπεργκ. Στον αντίποδα, αρκετές απουσίες για τον Γιούργκεν Κλοπ στην αγγλική ομάδα.

Εκτός είναι οι τραυματίες Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Μίλνερ, Κεϊτά, Ζότα και Οριγκί, ενώ τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η παρουσία του Φαμπίνιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News