default-image

Champions League: Πεντάρα η Παρί με μηνύματα κατά του ρατσισμού

Ποδόσφαιρο
Champions League: Πεντάρα η Παρί με μηνύματα κατά του ρατσισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με χατ-τρικ Νεϊμάρ η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε 5-1 την Μπασακσεχίρ και προκρίθηκε ως πρώτη

Με την Παρί Σαν Ζερμέν να επικρατεί με 5-1 της Μπασακσεχίρ ολοκληρώθηκε απόψε το παιχνίδι που είχε διακοπεί χθες, λόγω των όσων συνέβησαν στο 14ο λεπτό, όταν ο Ρουμάνος 4ος διαιτητής αποκάλεσε «νέγρο» το μέλος του τεχνικού τιμ των Τούρκων, Πιέρ Γουεμπό. Ο αγώνας συνεχίστηκε μία ημέρα μετά, με το Parc des Princes να στέλνει μηνύματα κατά του ρατσισμού.

Ένα από αυτά ήταν ότι όλοι παίκτες όσο και ο διαιτητής της αναμέτρησης γονάτισαν κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο και την ώρα που ακουγόταν ο ύμνος του Champions League στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Οσον αφορά τα εντός γραμμών, η ομάδα του Τόμας Τούχελ δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβληθεί με 5-1 με πρωταγωνιστή το Νεϊμάρ. Οι πρωταθλητές Γαλλίας έπιασαν την Λειψία στους 12 πόντους και στην ισοβαθμία έκαναν δική τους την πρωτιά.

Ο Βραζιλιάνος με άπιαστο curler στο παραθυράκι στο 21’ από πάσα του Βεράτι, άνοιξε τον δρόμο και στο 2-0 τελείωσε τη φάση στο τετ-α-τετ έπειτα από ασίστ του Μπαπέ. Ο Νεϊμάρ, ο οποίος έγινε μόλις ο 15ος παίκτης της ιστορία του Champions League που φτάνει τα 40 γκολ, κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, έδωσε την εκτέλεση στον Μπαπέ και εκείνος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) ο Νεϊμάρ βγήκε στα αριστερά, συνέκλινε, έπαιξε το ‘1-2’ με τον Ντι Μαρία και με τρομερό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 4-0, για να πετύχουν το γκολ της τιμής οι φιλοξενούμενοι στο 57’ όταν ο Καχβετσί έκανε το βολέ και η μπάλα βρήκε στον Τοπάλ για να πάει στα δίχτυα (4-1). Στο 62’ σε μία ακόμα κόντρα για την Παρί, ο Νεϊμάρ βρήκε τον Ντι Μαρία και εκείνος έδωσε τη 2η ασίστ του για τον Μπαπέ, ο οποίος σε κενό τέρμα σκόραρε για 2η φορά για το τελικό 5-1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News