Θέλει νίκη στη Μασσαλία απόψε ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Θέλει νίκη στη Μασσαλία απόψε ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτός είναι ο στόχος των Πειραιωτών σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς...

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (22.00) τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία και θέλει να "κλειδώσει" την 3η θέση του ομίλου του και να έχει ελπίδες και για τη 2η!

Ξεκάθαρος για τον στόχο της ομάδας του στον αποψινό αγώνα ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός επεσήμανε ότι οι ερυθρόλευκοι θέλουν να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για την πρόκριση ως δεύτεροι του ομίλου κάτι που σημαίνει ότι κόντρα στη Μαρσέιγ θα παίξουν διεκδικώντας την νίκη.

«Θελουμε να κρατήσουμε ακέραιες τις ελπίδες μας για πρόκριση. Θέλουμε τη νίκη. Μπορεί να εξαρτώμαστε και από το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού ανάμεσα στην Πόρτο και την Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο, αν δεν κερδίσουμε εμείς δεν θα έχει κανένα νόημα τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι», ανέφερε.

Ο Μαρτίνς εξήγησε στους Γάλλους δημοσιογράφους ότι ο Βαλμπουενά δεν θα αγωνιστεί παρά το γεγονός που ταξίδεψε στη Γαλλία και παραδέχθηκε πως οι επιστροφές των «Χολέμπας και Ελ Αραμπί είναι πολύ θετικές και μας δίνουν επιπλέον λύσεις»...

*Στον αγωνιστικό τομέα ο Αχμέντ Χασάν μπορεί να ανέρρωσε από τον κορωνοϊό και να προπονείται τις τελευταίες μέρες κανονικά, ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος από τον Πέδρο Μαρτίνς και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού για το αποψινό ματς με τη Μαρσέιγ στη Γαλλία (22:00).

Αντίθετα, με την ομάδα θα ταξιδέψει ο Ματιέ Βαλμπουενά Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τη θλάση που τον ταλαιπωρεί, αλλά θα είναι στο πλευρό των συμπαικτών του για ψυχολογικούς λόγους αλλά και για να επιστρέψει στο γήπεδο όπου δοξάστηκε.

Στην Αθήνα έμειναν και οι Μπρούμα και Ραντζέλοβιτς, καθώς ο μεν πρώτος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την θλάση που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο δεύτερος παραμένει σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News