default-image

Champions League: Σοκ στην πρεμιέρα για Ρεάλ Μαδρίτης

Ποδόσφαιρο
Champions League: Σοκ στην πρεμιέρα για Ρεάλ Μαδρίτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Σαχτάρ αν και μισή λόγω κορωνοϊού νίκησε με 2-3 στη Μαδρίτη

ΗΣαχτάρ φιλοξενήθηκε από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και μπορεί να κατέβηκε μισή - λόγω των δέκα κρουσμάτων που τη "χτύπησαν" - ωστόσο έριξε τη βόμβα. Έφυγε με το τρίποντο από την ισπανική πρωτεύουσα, νικώντας (2-3) και σοκάροντας του μερένγκες!

Ο Τετέ με αριστερό πλασέ στο 29' άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ντόνετσκ, ο Βαράν στο 33' έκανε δύο τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους στέλνοντάς αθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κουρτουά ενώ στο 42' ο Σόλομον έκανε το 3-0 μετά από εκπληκτική συνεργασία του με τον Τετέ με την οποία εξέθεσε για μία ακόμα φορά στο πρώτο 45λεπτο την άμυνα των πρωταθλητών Ισπανίας.

Οι μερένγκες ξύπνησαν στο δεύτερο ημίχρονο και μείωσαν σε 1-3 στο 54ο λεπτό με το τρομερό σουτ του Λούκα Μόντριτς. Ο Βινίσιους πέρασε στον αγωνιστικό και ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα ο Βραζιλιάνος μείωσε σε 2-3. Τίποτα περισσότερο, ωστόσο, με την έκπληξη να ολοκληρώνεται.

Στο άλλο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε νωρίτερα, η Λοκομοτίβ έμεινε όρθια στο Ζάλτσμπουργκ και έφυγε με το βαθμό χάρη στο ισόπαλο 2-2.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News