default-image

Η Μπαρτσελόνα θέλει να έχει φιλάθλους στο «Καμπ Νου» με τη Φερεντσβάρος

Απόψεις
Η Μπαρτσελόνα θέλει να έχει φιλάθλους στο «Καμπ Νου» με τη Φερεντσβάρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Εάν το επιτρέψουν οι Αρχές, τότε η πρόθεσή μας είναι να ανοίξουμε το γήπεδο»

Η UEFA ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι μπορεί να επιτρέψει σε συλλόγους να ανοίξουν τα γήπεδά τους στο 30% της χωρητικότητας για αγώνες Champions League και Europa League, εάν συμφωνήσουν οι τοπικές αρχές στη χώρα όπου εδρεύει ο σύλλογος.

Η Ισπανία έχει χτυπηθεί πολύ από τον κορωνοϊό, αλλά το γεγονός ότι οι ομάδες της στις κορυφαίες διοργανώσεις θα είναι χωρίς οπαδούς, θα αποτελεί μειονέκτημα σε σχέση με ομάδες που οι χώρες τους θα επιτρέψουν την πληρότητα του 30%, ενεργοποιεί το ενδιαφέρον για την εξασφάλιση πρωτοκόλλων υγείας που θα ανάβουν το πράσινο φως.

Έχοντας αυτό κατά νου, η Μπαρτσελόνα πιστεύει ότι υπάρχει πιθανότητα να έχει φιλάθλους στο «Καμπ Νου» για το παιχνίδι του Champions League εναντίον της Φερεντσάρος στις 30 Οκτωβρίου.

Η απόφαση αυτή θα ληφθεί σε συνεργασία με την UEFA και τις καταλανικές υγειονομικές αρχές και στην Μπαρτσελόνα εργάζονται ήδη για να καθορίσουν ποιο θα είναι το πρωτόκολλο.

«Εάν το επιτρέψουν οι Αρχές, τότε η πρόθεσή μας είναι να ανοίξουμε το γήπεδο», δήλωσε σήμερα ο οικονομικός αντιπρόεδρος της, Τζόρντι Μόιξ: «Η υγεία παραμένει η προτεραιότητα. «Πραγματοποιήσαμε ήδη μια μελέτη για πιθανή έναρξη τον Ιούνιο. "Εάν μας επιτραπεί αυτή τη φορά, τότε ναι, θα είναι καλά νέα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News