default-image

UEFA: 30% πληρότητα με φιλάθλους στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια

Ποδόσφαιρο
UEFA: 30% πληρότητα με φιλάθλους στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία επιτρέπει παρουσία φιλάθλων στα ματς του Champions. Europa kai Nations League, αρκεί να δώσει τη συγκατάθεσή της η εκάστοτε χώρα.

Tην απόφαση να επιτρέψει την παρουσία φιλάθλων έως 30% της χωρητικότητας των γηπέδων πήρε η UEFA.

Συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έδωσε το ΟΚ προκειμένου να υπάρξει κόσμος στις εξέδρες, αρχής γενομένης από τους επικείμενους αγώνες για το UEFA Nations League, αρκεί να υπάρχει η έγκριση από την κυβέρνηση κάθε χώρας.

"Η Επιτροπή της UEFA αποφάσισε σήμερα, μετά την επιτυχημένη πιλοτική επιστροφή του κόσμου στον τελικό του Super Cup στη Βουδαπέστη στις 24 Σεπτεμβρίου, να επιτρέψει τη μερική επιστροφή των θεατών στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, υπό την προϋπόθεση πως θα λάβει την έγκριση των τοπικών αρχών.

Ο αριθμός των θεατών που θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο, είναι μάξιμουμ το 30% της χωρητικότητας του γηπέδου. Η UEFA δεν μπορεί να επιτρέψει την παρουσία κόσμου, αν δεν υπάρχει η έγκριση της κυβέρνησης κάθε χώρας. Προφανώς, οι αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των θεατών, αλλά και τα επιπρόσθετα μέτρα, όπως η χρήση της μάσκας πρέπει να είναι δεδομένα, βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της UEFA.

Η UEFA επιτρέπει παρουσία φιλάθλων στα ματς του Champions League, αρκεί να δώσει τη συγκατάθεσή της η εκάστοτε χώρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News