default-image

Champions League: Έσπασε την... κατάρα η Παρί Σεν Ζερμέν και πέρασε στον τελικό

Ποδόσφαιρο
Champions League: Έσπασε την... κατάρα η Παρί Σεν Ζερμέν και πέρασε στον τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μαγικά από Ντι Μαρία και Νεϊμάρ επικράτησε 3-0 της Λειψίας και η Παρί για πρώτη φορά στην ιστορία της θα διεκδικήσει το τρόπαιο

Με τους Βραζιλιάνους Νεϊμάρ, Μαρκίνιος και τον Αργεντίνο Ντι Μαρία σε σπουδαία βραδιά, η Παρί Σεν Ζερμέν θύμισε… λατινοαμερικάνικη ομάδα και επικρατώντας 3-0 της Λειψίας πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής, έχοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Αύριο γίνεται ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στην Λιόν και την Μπάγερν και περιμένουμε να δούμε αν την Κυριακή θα έχουμε γαλλικό εμφύλιο ή η Μπάγερν επιβεβαιώσει το ρόλο του φαβορί και θα πάμε σε μια σπουδαία γαλλογερμανική μονομαχία για τον ευρωπαϊκό τίτλο.

Στο 19’ μετά από φάουλ του Ντι Μαρία, ο Μαρκίνιος έκανε το 1-0 με κεφαλιά ενώ στο 42’ ο Ντι Μαρία χρίστηκε σκόρερ μετά από ασίστ με… τακουνάκι του Νεϊμάρ. Η Παρί είχε κι άλλες φάσεις στο α’ μέρος και ουσιαστικά «καθάρισε» την πρόκριση στο ξεκίνημα του β’ μέρος με γκολ του Μπερνάτ, μετά τη σέντρα του Ντι Μαρία, που είχε συμμετοχή σε όλα τα γκολ.

ΠΣΖ (Τούχελ): Σέρχιο Ρίκο, Κερέρ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπεμπέ, Μπερνάτ, Μαρκίνιος, Παρέδες (83’ Ντράξλερ), Ερέρα (83’ Βεράτι), Ντι Μαρία (86’ Σαράμπια), Νεϊμάρ, Εμπαπέ (86’ Τσούπο-Μοτίνγκ).

Λειψία (Νάγκελσμαν): Γκουλάσι, Μουκιέλ, Ουπαμεκανό, Κλόστερμαν (82’ Όρμπαν), Ανχελίνιο, Λάιμερ (62' Χάλστενμπεργκ), Ενκουνκού (46’ Φόρσμπεργκ), Καμπλ (64' Άνταμς), Ντάνι Όλμο (46’ Σικ), Ζάμπιτσερ, Πόουλσεν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News