default-image

Champions League: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός Λειψία-Παρί Σ.Ζ.

Ποδόσφαιρο
Champions League: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός Λειψία-Παρί Σ.Ζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη στο «Ντα Λουζ» με φόντο μια θέση στον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League

Λειψία και Παρί Σεν Ζερμέν διασταυρώνουν απόψε τα ξίφη τους (22:00-Cosmotesport1) στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας με φόντο μία θέση στον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League.

Η Λειψία νίκησε με 2-1 την Ατλέτικο Μαδρίτης την προηγούμενη Πέμπτη (13/8) στον προημιτελικό της διοργάνωσης.  Οι «Ταύροι» προκρίθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ωστόσο με βάσει τη συνολική τους φετινή εικόνα έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν σε μία τεράστια διάκριση.

Στην αντίπερα όχθη, για την Παρί Σεν Ζερμέν η κλήρωση με την Αταλάντα… έκρυβε κινδύνους και αυτό επιβεβαιώθηκε και στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας έπαιξε με τη «φωτιά» και έκανε στο τέλος την ανατροπή (2-1), ώστε πλέον να βρίσκεται ενενήντα λεπτά μακριά από την πρώτη της συμμετοχή σε τελικό Champions League.

Έχει σε εξαιρετική κατάσταση τον πιο ώριμο από ποτέ Νεϊμάρ, με τα αγωνιστικά προβλήματα να παρουσιάζονται από τη μέση και πίσω. Ο Τόμας Τούχελ, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κέιλορ Νάβας και Μάρκο Βεράτι λόγω τραυματισμών.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λειψία: Γκουλάσι, Κλόστερμαν, Ουπαμεκανό, Χάλστενμπεργκ, Λάιμερ, Ζάμπιτσερ, Καμπλ, Ανχελίνιο, Νκουνκού, Ντάνι Ολμο, Πόουλσεν

Παρί Σεν Ζερμέν: Ρίκο, Κέρερ, Κιμπεμπέ, Τιάγο Σίλβα, Μπερνάτ, Μαρκίνιος, Παρέδες, Μ’Μπαπέ, Νεϊμάρ, Ντι Μαρία, Ικάρντι

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News