Ούτε η...θάλασσα δεν ξεπλένει το...2-8 κύριε της φωτογραφίας!

Απόψεις
Ούτε η...θάλασσα δεν ξεπλένει το...2-8 κύριε της φωτογραφίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της από την ιστορική «φάπα» που δέχτηκε από τη Μπάγερν αλλά έχει και αρκετούς φιλάθλους που δεν έχουν κανένα θέμα να δείξουν πως την υποστηρίζουν ακόμα και λίγες μέρες μετά από αυτό το 8-2 που δεν μπορούμε να βρούμε με ποιον τρόπο θα το ξεπλύνει! Λέτε ο κύριος που εντοπίσαμε σε παραλία του Ηρακλείου να θέλει να το… ξεπλύνει μπαίνοντας με την «πετσέτα Μπάρτσα» στη θάλασσα; Ίσως! Πάντως πριν από τη συντριβή είχαν γίνει τεράστια λάθη (εγώ θεωρώ μόνο ένα από αυτά την πρόσληψη Σετιέν) που έφεραν το… τρένο (τρένο ήταν όταν είχε και Τσάβι-Ινιέστα) σε εκτροχιασμό!

Για να καταλάβετε πόσα πολλά στραβά έχουν γίνει στη Μπαρτσελόνα δείτε την περίπτωση Κουτίνιο. Δεν είναι μόνο τα γκολ που πέτυχε εναντίον της στην ιστορική συντριβή από τη Μονάχου.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που αγωνίζεται ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα στην Μπάγερν, ενδέχεται να αναγκάσει τους «μπλαουγκράνα» να πληρώσουν ξανά τη Λίβερπουλ, από την οποία τον είχαν αποκτήσει πριν δύο χρόνια.

Και αυτό γιατί είχε υπογραφεί ειδική ρήτρα για την περίπτωση που ο Κουτίνιο κατακτήσει το Champions League όσο είναι σε ισχύ το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα –χωρίς να διευκρινίζεται η ομάδα με την οποία θα το κάνει. Η εντυπωσιακή νίκη της Μπάγερν… άνοιξε την όρεξη των Βρετανών, με το ποσό της ρήτρας να φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ στην πρώην ομάδα του.

Στη Μπάρτσα τους φταίνε όλα, έτσι τους φταίει και ο Ερίκ Αμπιντάλ. Τα ισπανικά ΜΜΕ θεωρούν δεδομένη την αποχώρησή και του Γάλλου από το πόστο του τεχνικού διευθυντή για τη στάση που κράτησε στο θέμα του προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αμπιντάλ στήριξε τον Σετιέν μετά το τέλος του αγώνα με αποτέλεσμα να δυσαρεστήσει ακόμη και τον θερμότερο υποστηρικτή του, τον πρόεδρο του συλλόγου Τζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Η αλήθεια είναι πως μέσα σε λίγες μέρες έγιναν πάρα πολλά αρνητικά στη Μπάρτσα αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα θέματα υγείας. Βλέπετε, θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Σάμουελ Ουμτιτί έπειτα από τεστ που υποβλήθηκε!

Είναι ο δεύτερος κατά σειρά ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα» που προσβάλλεται από τον ιό μετά τον Ζαν-Κλερ Τοντιμπό.

Να σημειωθεί ότι ο Γάλλος αμυντικός είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιζόταν έτσι κι αλλιώς  απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου για τους «8» του Champions League.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Ουμτιτί θα παραμείνει σε καραντίνα στο σπίτι του μέχρι νεωτέρας. Περαστικά και καλή δύναμη…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News