default-image

UEFA: Αύγουστος γεμάτος Champions League!

Ποδόσφαιρο
UEFA: Αύγουστος γεμάτος Champions League!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σχέδιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας προβλέπει αγώνες κάθε τρεις μέρες

Η UEFA αναμένεται σύντομα να παρουσιάσει το πλάνο της για την ολοκλήρωση του Champions League μετά τις τηλεδιασκέψεις που έχουν προγραμματιστεί για την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη της προσεχούς εβδομάδας. 

Σκέψη της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας είναι η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση να διεξαχθεί τον Αύγουστο (και αφού θα έχουν ολοκληρωθεί τα εγχώρια πρωταθλήματα), από τις 7 μέχρι τις 31 του μήνα, με έναν αγώνα κάθε τρεις μέρες μέχρι και τον τελικό της 29ης Αυγούστου.

Πιθανότατα οι εναπομείναντες αγώνες των «16», Μαν. Σίτι-Ρεάλ, Μπαρτσελόνα-Νάπολι, Μπάγερν-Τσέλσι και Γιουβέντους-Λιόν, θα διεξαχθούν στις 7 και 8 Αυγούστου και κατόπιν θα αρχίσουν οι διπλοί προημιτελικοί (11-12 και 14-15 Αυγούστου) και ημιτελικοί (18-19 και 21-22 Αυγούστου) μέχρι τον τελικό (29 Αυγούστου). Συνεπώς η σκέψη για Final 8 με μονά νοκ άουτ παιχνίδια για την ώρα πηγαίνει στο αρχείο, παρότι το πλεονέκτημα έδρας δεν έχει ουσιαστική αξία μιας και τα παιχνίδια θα διεξαχθούν χωρίς θεατές.

Η φάση των ομίλων για τη νέα σεζόν δεν θα αρχίσει πριν τις 20 Οκτωβρίου και κατ' επέκταση το πρόγραμμά τους θα είναι συμπτυγμένο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News