default-image

UEFA: Σενάρια για διακοπή Champions League και Europa League

Ποδόσφαιρο
UEFA: Σενάρια για διακοπή Champions League και Europa League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα γίνουν σήμερα όσα ματς έχουν οριστεί για το Europa League αλλά στη συνέχεια πιθανόν να μπει στοπ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Η είδηση ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό ο Ντανιέλε Ρουγκάνι της Γιουβέντους, που σημαίνει ότι είναι πια αδύνατον να διεξαχθεί η ρεβάνς με τη Λιόν στους «16» του Champions League, αναγκάζουν πια την UEFA να κάνει σκέψεις για διακοπή των διοργανώσεών της.

Απόψε θα γίνουν κανονικά οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» του Europa League, κεκλεισμένων των θυρών ή με κόσμο, εκτός από τα παιχνίδια της Ίντερ με τη Χετάφε και της Ρόμα με τη Σεβίλλη.

Ωστόσο, κρίνεται πια αμφίβολο, όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, αν θα γίνουν οι ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας, όπως και οι ρεβάνς που εκκρεμούν για τους «16» του Champions League.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Marca», είναι πια έντονος ο προβληματισμός και η ανησυχία, και για το EURO που έρχεται το καλοκαίρι (αν δεν αναβληθεί τελικά για του χρόνου), ώστε στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία πέφτει πια στο τραπέζι η σκέψη να σταματήσουν οι διοργανώσεις της για άγνωστο χρονικό διάστημα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News