Champions League: Προκρίθηκαν Αταλάντα και Λειψία

Ποδόσφαιρο
Champions League: Προκρίθηκαν Αταλάντα και Λειψία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλοί και Γερμανοί επιβεβαίωσαν την κυριαρχία τους απέναντι σε Βαλένθια και Τότεναμ

Οι νίκες για Αταλάντα και Λειψία στα πρώτα παιχνίδια τις είχαν καταστήσει ως φαβορί για την πρόκριση και απόψε Ιταλοί και Γερμανοί έγιναν οι πρώτοι που πανηγύρισαν πανάξια την κατάκτηση του εισιτηρίου για τους "8" του Champions League.

Πολύ θεαματικό παιχνίδι έγινε στο άδειο λόγω κορωνοϊού «Μεστάγια» με την Αταλάντα να βάζει άλλα τέσσερα γκολ στην Βαλένθια, καθώς νίκησε με 3-4 και έχοντας νικήσει και με 4-1 στο Μπέργκαμο στο πρώτο παιχνίδι, η ιταλική πρόκριση στην οκτάδα ήταν θριαμβευτική. Σε τρομερή βραδιά για την Αταλάντα ήταν ο Ίλισιτς, σημειώνοντας καρέ τερμάτων στο 3’ και στο 43’ με ισάριθμα πέναλτι ενώ σκόραρε τόσο στο 71’, όσο και στο 82', βάζοντας τέρμα σε κάθε ελπίδα της Βαλένθια που από την πλευρά της σημείωσε δύο γκολ με τον Γκαμεϊρό (21’, 51’) και ένα με τον Φεράν Τόρες (67’).

H Λειψία έχοντας επικρατήσει 0-1 στο Λονδίνο στο πρώτο ματς, απόψε νίκησε ξανά με 3-0 την Τότεναμ και άφησε νωρίς εκτός συνέχειας την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, με τα «σπιρούνια» να μην μπορούν να επαναλάβουν φέτος την περσινή εντυπωσιακή τους πορεία ως τον τελικό της διοργάνωσης. «Δήμιος» της Τότεναμ ήταν ο Σάμπιτζερ, σημειώνοντας τα δύο πρώτα γκολ της Λειψίας, με την γερμανική ομάδα να φτάνει στο τελικό 3-0 με τον Φόρσμπεργκ στο 87'.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News