Champions League: Άλωσε τη Μαδρίτη η Σίτι, ήττα Γιούβε από Λιόν

Ποδόσφαιρο
Champions League: Άλωσε τη Μαδρίτη η Σίτι, ήττα Γιούβε από Λιόν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλο ενδιαφέρον αποκτούν οι ρεβάνς μετά τα αποψινά αποτελέσματα

Με τις δύο αποψινές αναμετρήσεις σε Μαδρίτη και Λιόν ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» του Champions League.

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» η Μάντσεστερ Σίτι πήρε τεράστια νίκη και μάλιστα με ανατροπή με 1-2 απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στο «Ολιμπίκ Στέντιουμ» η Λιόν προηγήθηκε, άντεξε στην πίεση της Γιουβέντους και επικράτησε με 1-0. Οι ρεβάνς σε Μάντσεστερ και Τορίνο θα γίνουν στις 17 Μαρτίου.

Ρεάλ Μαδρίτης-Μαν. Σίτι 1-2: Όλο το… ζουμί στο ματς ήταν μετά το 60’, καθώς σε εκείνο το λεπτό ο Ίσκο εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της Σίτι και έκανε το 1-0. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα ισοφάρισε στο 78’ με τον Ζεσούς και έκανε την πλήρη ανατροπή στο 83’ με πέναλτι που κέρδισε ο Στέρλιγκ και εκτέλεσε εύστοχα ο Ντε Μπρόινε. Στο 89’ αποβλήθηκε ο Σέρχιο Ράμος και θα χάσει τη ρεβάνς.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μεντί, Καζεμίρο, Μόντριτς (84’ Λούκα Βάθκεθ), Βαλβέρδε, Ίσκο (84’ Γιόβιτς), Βινίσιους (75’ Μπέιλ), Μπενζεμά.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Οταμέντι, Λαπόρτ (33’ Φερναντίνιο), Μεντί, Γκουντογάν, Ρόντρι, Ντε Μπρόινε, Μαχρέζ, Ζεζούς, Μπερνάρντο Σίλβα (73’ Στέρλινγκ)

 

ΛΙόν-Γιουβέντους 1-0: Η Λιόν προηγήθηκε στο 31’ με τον Τουσάρ με την Γιουβέντους να ξυπνά από το λήθαργο στα τελευταία 20 λεπτά, να κλείνει τους Γάλλους στα καρέ τους και να έχει μεγάλες ευκαιρίες αλλά η ισοφάριση δεν ήρθε ποτέ…

ΛΙΟΝ: Λόπεζ, Ντενάγερ, Μαρτσέλο, Μάρσαλ, Ντιμπουά (78’ Τετέ), Μπρούνο Γκιμαράες, Τουσάρ, Αούαρ, Κορνέ (81’ Άντερσεν), Τόκο-Εκαμπί (66’ Τεριέ), Ντεμπελέ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τσέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Σάντρο, Μπεντανκούρ, Πιάνιτς (62’ Ράμσεϊ), Ραμπιότ (78’ Μπερναντέρσκι), Κουαρδάδο (70’ Ιγκουαϊν), Ντιμπάλα Ρονάλντο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News