Champions League: Πάρτι για Μπάγερν, ισοπαλία Μπάρτσα στο «Σαν Πάολο»

Ποδόσφαιρο
Champions League: Πάρτι για Μπάγερν, ισοπαλία Μπάρτσα στο «Σαν Πάολο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Γερμανοί «κλείδωσαν» την πρόκριση με 0-3 επί της Τσέλσι, στο 1-1 το Νάπολι-Μπαρτσελόνα

Δεν ανέδειξε νικητή η μονομαχία στο «Σαν Πάολο» με την Νάπολι και την Μπαρτσελόνα να φέρνουν ισοπαλία 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του Champions League.

Κι αν η Μπάρτσα μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει τον πρώτο λόγο, στο άλλο παιχνίδι της αποψινής βραδιάς το φαβορί είναι ακλόνητο, με την Μπάγερν να επικρατεί 0-3 της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και ουσιαστικά να βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση…

Νάπολι-Μπαρτσελόνα 1-1 

Η αμυντική τακτική του Γκατούζο έφερε αποτέλεσμα στο α’ ημίχρονο ενώ οι Ιταλοί σκόραραν και στο 30’. Ο Μέρτενς με φαλτσαριστό σουτ έκανε το 1-0 και με αυτό το γκολ έπιασε τον Μάρεκ Χάμσικ στην κορυφή των πρώτων σκόρερ της ιστορίας της Νάπολι. Με 121 γκολ αμφότεροι ενώ στα 115 βρίσκεται ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο Μανωλάς είχε μια σημαντική ευκαιρία στο 43’. Τελικά στο 57’ ο Γκριεζμάν έδωσε τη λύση απέναντι στο «αμυντικό τείχος» της ομάδας του Γκατούζο και ισοφάρισε 1-1. Στο 89’ η Μπαρτσελόνα έχασε με 10 παίκτες, καθώς ο Βιδάλ αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα λόγω αψιμαχίας με τον Μάριο Ρούι. Αυτή η αποβολή δεν στοίχησε στην Μπαρτσελόνα όμως ο Χιλιανός θα χάσει την ρεβάνς στο «Καμπ Νου».

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ντι Λορένζο, Μαξίμοβιτς, Μανωλάς, Mάριο Ρούι, Ρουίζ Πένα, Φάμπιαν, Ντεμέ (79’ Αλάν),  Ζιελίνσκι, Ινσίνιε, Μέρτενς (54’ Μίλικ), Καγιεχόν (73’ Πολιτάνο)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Ουμτιτί, Πικέ (93’ Λανγκλέ), Φίρπο, Ντε Γιόνγκ, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (55’ Αρτούρ), Μέσι, Γκριεζμάν (88’ Φάτι), Βιντάλ

 

Τσέλσι-Μπάγερν 0-3

Σε… εφιάλτη εξελίχτηκε η αποψινή αναμέτρηση για την Τσέλσι, με την Μπάγερν να επικρατεί κατά κράτος και με σκορ 0-3 να βρίσκεται ήδη στους «8» του Champions League. To α’ ημίχρονο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» δεν είχε γκολ, με την Μπάγερν να είναι πιο επιθετική και να έχει και δοκάρι στο 35’ με τον Μίλερ. Στην επανάληψη οι Βαυαροί επέβαλαν πλήρως την κυριαρχία τους και έφτασε στο μεγαλοπρεπές 0-3. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γκνάμπρι, σκοράροντας για την Μπάγερν στο 51’ και στο 54’ από ισάριθμες ασίστ του Λεβαντόφσκι, ενώ στο 76’ ο Πολωνός επιθετικός ήταν εκείνος που σημείωσε το τρίτο γκολ της γερμανικής ομάδας. Στο 82’ οι Λονδρέζοι έμειναν με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε (με τη βοήθεια VAR) o Μάρκος Αλόνσο για φάουλ στον Λεβαντόβσκι.

ΤΣΕΛΣΙ: Καμπαγέρο, Αθπιλικουέτα (73’ Πέδρο), Κρίστενσεν, Ρίντιγκερ, Τζέιμς, Ζορζίνιο, Κόβατσιτς, Αλόνσο, Μπάρκλεϊ (61’ Ουίλιαν), Μάουντ, Ζιρού (61’ Άμπραχαμ)

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ντέιβις, Κίμιχ, Αλκάνταρα (90’ Γκορέτσκα), Κομάν (66’ Κουτίνιο), Μίλερ, Γκνάμπρι (85’ Τολισό), Λεβαντόβσκι

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News