default-image

Ολυμπιακός: Αγώνας-πρόκληση απόψε με τη Μπάγερν Μονάχου

Ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός: Αγώνας-πρόκληση απόψε με τη Μπάγερν Μονάχου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 22:00 το μεγάλο παιχνίδι στο «Καραϊσκάκη»

Την πιο δύσκολη αποστολή έχει απόψε ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Η αναμέτρηση για τον 2ο όμιλο, που θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ (Cosmote Sport 2), είναι μια πραγματική πρόκληση για τους Πειραιώτες.

Η γερμανική ομάδα προέρχεται από το εντυπωσιακό 2-7 στην έδρα της Τότεναμ για την ίδια διοργάνωση και οι “ερυθρόλευκοι” θα προσπαθήσουν να τη... φρενάρουν.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές έχουν πίστη και αποφασιστικότητα, ποντάροντας και στην ώθηση που δίνει η έδρα τους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός κατέληξε στην εξής αποστολή για το σημερινό ματς: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Σεμέδο, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Γκασπάρ, Μεριά, Παπαδόπουλος, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ξενιτίδης, Ποντένσε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Γκερέρο και Ελ Αραμπί.

Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Βαλμπουενά και Τοροσίδης, ενώ ο Μπενζιά, εκτός από τιμωρημένος, είναι και τραυματίας.

Με δεδομένες και τις απουσίες, που μειώνουν δραστικά τις επιλογές του στον άξονα, ο Ίβηρας θα πάει σε μια επιλογή με τρεις χαφ. Κάτω από τα δοκάρια ο Σα, τετράδα άμυνας με Ομάρ, Τσιμίκα, Σεμέδο και προβάδισμα στον Μεριά για παρτενέρ του Πορτογάλου, άξονας με Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη, και τριάδα στην επίθεση με Ποντένσε-Μασούρα και τον Ελ Αραμπί φαβορί έναντι του Γκερέρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News