default-image

Απογοήτευση Ολυμπιακού και ήττα 3-1 από Ερυθρό Αστέρα

Ποδόσφαιρο
Απογοήτευση Ολυμπιακού και ήττα 3-1 από Ερυθρό Αστέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός τόπου και χρόνου στο β' ημίχρονο οι "ερυθρόλευκοι" που γνώρισαν οδυνηρή ήττα

Οι οπαδοί Ερυθρού Αστέρα και Ολυμπιακού είχαν στήσει το δικό τους πάρτι στο «Ράικο Μίτιτς» φωνάζοντας κοινά συνθήματα αλλά εντός γηπέδου πανηγύρισε μόνο ο Ερυθρός Αστέρας υποχρεώνοντας σε ήττα με 3-1 τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο α’ ημίχρονο και έδειχνε να κρατά στα χέρια του την τύχη του αγώνα αλλά στο β’ μέρος ήταν απογοητευτικός και σε συνδυασμό με το ότι έπαιζε και με 10 παίκτες λόγω του Μπενζιά υπέστη οδυνηρή ήττα, που τον φέρνει σε μειονεκτική θέση στον όμιλο.

Ο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακό με αρκετές εκπλήξεις, με Ποντένσε, Βαλμπουενά και Γκιγιέρμε να μένουν στον πάγκο. Ελάχιστες ήταν οι καλές φάσεις στο α’ ημίχρονο αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε σε μια από αυτές το γκολ που τον έβαλε μπροστά στο σκορ. Ήταν το 37’ όταν Μασούρας εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι έκανε το γύρισμα ο Σεμέδο, με τον τερματοφύλακα Μπόργιαν να ενεργεί λανθασμένα, καθώς αντί να αποκρούσει, έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα του για να γίνει το 0-1. Νωρίτερα ο Γκερέρο είχε δύο πολύ καλές στιγμές για τους «ερυθρόλευκους».

Στην επανάληψη, ο Ερυθρός Αστέρας μπήκε πιο δυνατά και απείλησε με Γιόβαντσιτς και Φαν λα Πάρα ενώ στο 58’ απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα στο 58’ με τον Μπενζιά να αφήνει τον Ολυμπιακό με 10 παίκτες για φάουλ στον Κάνιας. Η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 62’ με τον Βούλιτς να εκμεταλλεύεται την αμυντική αδράνεια και με σουτ να ισοφαρίζει 1-1. Στα τελευταία λεπτά ο Ολυμπιακός αν και με 10 παίκτες είχε δύο πολύ καλές φάσεις με Καμαρά και Μεριά αλλά στο 88’ ήρθε το πρώτο σοκ, με τον Μιλούνοβιτς με κεφαλιά να κάνει το 2-1. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα στο 90’ όταν ο Μποάκιε με νέα κεφαλιά σημείωσε το 3-1 και διασφάλισε την επικράτηση του Ερ.Αστέρα.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπόργιαν, Γκόμπελιτς, Ρόντιτς, Ντέγενεκ, Μιλούνοβιτς, Κάνιας (74’ Πέτροβιτς), Γιόβαντσιτς (55’ Βούλιτς), Ματέο Γκαρσία, Φαν λα Πάρα (61’ Μποάκιε), Μάριν, Τομανέ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Μπουχαλάκης, Καμαρά (89’ Ελ Αραμπί), Λοβέρα (61’ Ποντένσε), Μασούρας (79’ Ελαμπντελαουί), Μπενζιά, Γκερέρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News